Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ: ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ 20ΧΡΟΝΟ!!!

Τρίτη και… φαρμακερή ήταν η προσπάθεια ενός νεαρού να διαρρήξει ένα κατάστημα στην πόλη της Καβάλας, αφού προηγουμένως είχε κάνει το ί...







Τρίτη και… φαρμακερή ήταν η προσπάθεια ενός νεαρού να διαρρήξει ένα κατάστημα στην πόλη της Καβάλας, αφού προηγουμένως είχε κάνει το ίδιο σε δύο αυτοκίνητα. Την στιγμή που έσπασε τη βιτρίνα, τραυματίστηκε από τα τζάμια και συνελήφθη!




Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Πέμπτης, όταν ο 20χρονος Έλληνας κλώτσησε με δύναμη την τζαμαρία του καταστήματος για να ανοίξει δίοδο προς το εσωτερικό του. Τα θραύσματα τον τραυμάτισαν στο πόδι και προσπάθησε να διαφύγει αιμόφυρτος, αλλά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι ακολούθησαν τις κηλίδες αίματος που άφηνε πίσω του!

Ο νεαρός μεταφέρθηκε με τη συνοδεία αστυνομικών στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και μετά στην Ασφάλεια, όπου βρέθηκαν στην κατοχή του ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου και ένας αναπτήρας που είχε κλέψει από ένα από τα δυο αυτοκίνητα και αποδόθηκαν στον δικαιούχο. Ο 20χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για κλοπή και απόπειρα κλοπής και ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.