Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ MC COLLOUNGH: ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΦΘΑΛΜΑΠΑΤΗ ΠΟΥ... ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΑΛΛΑ... ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 15 ΛΕΠΤΑ!

Την λένε και “η οφθαλμαπάτη που… σπάει το μυαλό”! Είναι βασισμένη σε μια παλιά ανακάλυψη ενός Αμερικανού ψυχολόγου ονόματι McCollough...




Την λένε και “η οφθαλμαπάτη που… σπάει το μυαλό”! Είναι βασισμένη σε μια παλιά ανακάλυψη ενός Αμερικανού ψυχολόγου ονόματι McCollough το 1965. Έτσι, το φαινόμενο που περιγράφει αυτή η οφθαλμαπάτη ονομάζεται και “φαινόμενο McCollough”.
Για να πετύχει η οφθαλμαπάτη, πρέπει να κοιτάζετε τις παρακάτω εικόνες με κάθετες και οριζόντιες γραμμές, για αρκετή ώρα μέχρι τελικά να αρχίσετε να βλέπετε το μαύρο και το άσπρο, ως πράσινο και κόκκινο.

Το τέχνασμα, το οποίο έρχεται με μια προειδοποίηση, καθώς τα αποτελέσματά του μπορεί να διαρκέσουν έως και τρεις μήνες (!), εξηγείται από τον Tom Scott στο κανάλι του YouTube με τίτλο “Things You Might Not Know”.







Για να εκτελέσετε την οφθαλμαπάτη, ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΑΤΕ, θα πρέπει να κοιτάζετε το παρακάτω πλέγμα μαύρων και λευκών γραμμών και, αρχικά, να επιβεβαιώσετε ότι πράγματι φαίνονται ως μαύρες και άσπρες.





Στη συνέχεια θα πρέπει να κοιτάζετε εναλλάξ το παρακάτω τετράγωνο που περιέχει κόκκινες και μαύρες ρίγες και εκείνο που περιέχει πράσινες και μαύρες ρίγες, για διάστημα έως τρία λεπτά.





Στη συνέχεια πρέπει να κοιτάξετε πάλι το πλέγμα με τις μαύρες και άσπρες γραμμές για μια ακόμη φορά.

Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να είστε σε θέση να δείτε ότι οι πάνω δεξιές και οι κάτω αριστερές κάθετες ρίγες στο μαύρο και άσπρο πλέγμα είναι λίγο ροζ, ενώ οι πάνω αριστερές και οι κάτω δεξιές οριζόντιες ρίγες θα πρέπει να εμφανίζονται ελαφρώς πράσινες!





Αλλά αυτό δεν είναι το τέλος της οφθαλμαπάτης, καθώς αν το τέχνασμα πετύχει, υπάρχει περίπτωση οι επιπτώσεις του να διαρκέσουν για αρκετό καιρό, ανάλογα με το πόση ώρα ασκηθήκατε σε αυτό.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Συνιστάται να μην κάνετε το τέχνασμα αυτό για περισσότερο από 15 λεπτά.

Ο ακριβής λόγος που εξηγεί το φαινόμενο McCollough δεν είναι πλήρως κατανοητός, αλλά η άσκηση φέρει κάποια ομοιότητα με το διαβόητο viral θέμα στο διαδίκτυο πέρυσι, με το φόρεμα που φαινόταν σε κάποιους ως μπλε/μαύρο και σε άλλους λευκό/χρυσό.

πηγή: iatropedia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.