Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

EKANAN ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ... ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΟΝΙΚΗ...

Σε συμβολικό κάψιμο της αμερικανικής σημαίας προχώρησαν οι διαδηλωτές στην πορεία που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο των...

Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτές έκαψαν αμερικανική σημαία




Σε συμβολικό κάψιμο της αμερικανικής σημαίας προχώρησαν οι διαδηλωτές στην πορεία που διεξάγεται στη Θεσσαλονίκη για την επέτειο των τραγικών γεγονότων της 17ης Νοεμβρίου 1973, στο Πολυτεχνείο.




Περισσότεροι από 4.000 πολίτες έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση, φωνάζοντας συνθήματα εναντίον της Αμερικής και του ΝΑΤΟ, αλλά και κατά του φασισμού και της χούντας.

Στην ίδια πορεία συμμετέχουν μέλη της Κομμουνιστικής Νεολαίας Ελλάδος, του ΠΑΜΕ, και της φοιτητικής παράταξης ΜΑΣ, αλλά και μεμονωμένοι πολίτες, οι οποίοι θέλησαν να διαδηλώσουν για τη Δημοκρατία και την Ελευθερία.

Σε απόσταση περίπου 100 μέτρων, ακολουθεί αποκομμένη η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία οι υπόλοιποι διαδηλωτές δεν επιθυμούσαν στην πορεία τους. Η αστυνομία παρακολουθεί διακριτικά την εξέλιξη.

Νωρίτερα επικράτησε τεταμένη στην Πολυτεχνική σχολή του ΑΠΘ στη Θεσσαλονίκη. Όπως ανέφεραν τα τοπικά μέσα, ένταση και συμπλοκές σημειώθηκαν στο μνημείο των θυμάτων της εξέγερσης του Πολυτεχνείου στην Πολυτεχνική Σχολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.