Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΕΒΗ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΥΛΟ: ΜΙΑ ΤΟΣΟΔΟΥΛΑ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΓΙΓΑΝΤΟΣΩΜΟ ΜΠΟΝΤΙΜΠΙΛΝΤΕΡΑ!

Ο 31χρονος Ρίζα Ριζαμάντ πήγαινε στο γυμναστήριο όταν μια μικρή πασχαλίτσα του τσίμπησε το χέρι. Ο μπoντιμπίλντερ δεν έδωσε ιδιαίτερη...







Ο 31χρονος Ρίζα Ριζαμάντ πήγαινε στο γυμναστήριο όταν μια μικρή πασχαλίτσα του τσίμπησε το χέρι. Ο μπoντιμπίλντερ δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία στο γεγονός και συνέχισε τον δρόμο του. Εκεί έκανε το πρώτο μεγάλο λάθος.




Το βράδυ μετά το τσίμπημα ο μπoντιμπίλντερ δεν αισθάνθηκε καλά και πήγε στα επείγοντα. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο νοσοκομείο ο 31χρονος είδε τα πόδια του, που είχαν πρηστεί στο διπλάσιο από το κανονικό τους μέγεθος, να γίνονται όλο και χειρότερα.

Οι γιατροί τον κράτησαν μια νύχτα και του έδωσαν 16 δυνατά αντιβιοτικά πριν τον στείλουν και πάλι πίσω στο σπίτι του. Το δεύτερο λάθος ήταν ήδη γεγονός.

Το πρόβλημα δεν έδειχνε να υποχωρεί και ο Ριζαμάντ πήγε σε δεύτερο νοσοκομείο, όπου συνειδητοποίησαν ότι έχει σήψη.



«Δεν έχω φοβηθεί τίποτα στη ζωή μου. Σηκώνω μέχρι και 180 κιλά, αλλά παραλίγο να πεθάνω από μια μικροσκοπική πασχαλίτσα», είπε ο ίδιος στη Sun.




Την ίδια μέρα με το τσίμπημα ο 31χρονος πατέρας ενός παιδιού, πήγε σε διαγωνισμό μπόντιμπίλντινγκ.

«Πήγαινα στο γυμναστήριο όταν είδα τρία έντομα στο μανίκι μου. Προσπάθησα να τα διώξω αλλά ένα έπεσε στο χέρι μου. Δεν πρόσεξα τίποτα μέχρι την το βράδυ της ίδιας μέρα, όταν τα πόδια μου είχαν πρηστεί στο διπλάσιο μέγεθος, είχαν κοκκινίσει και ένιωθα φαγούρα».

Ένας φίλος του τον πήγε στο νοσοκομείο όπου επιτέλους οι γιατροί βρήκαν τι είχε και τον ενημέρωσαν πόσο κοντά στον θάνατο ήταν. Το ζωύφιο που τον τσίμπησε ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο και έφερε μυκητιάσεις.


http://www.cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.