Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ... ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ ΣΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ... Στο προξενείο της Τ.C. στην Κομοτηνή, στην 78η επέτειο του θανάτου του, ...

9bbd842c4c0373c0463fb3bee58aa7ee_xl


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΨΥΧΟΙ...

Στο προξενείο της Τ.C. στην Κομοτηνή, στην 78η επέτειο του θανάτου του, τιμήθηκε ο συντοπίτης μας και ιδρυτής της Τουρκικής Δημοκρατίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, που με την επανάσταση του έδειξε κατεύθυνση στο Τουρκικό Έθνος και στον κόσμο όλο.

Στην τελετή μνήμης μετείχαν ο πρόξενος της T.C. Αλή Ριζά Ακινζή και συνάδελφοι του, ο βουλευτής Ξάνθης Χουσεϊν Ζεϊμπέκ, οι εκλεγμένοι μουφτήδες Ξάνθης και Κομοτηνής Αχμέτ Μέτε και Ιμπραήμ Σερίφ, ο Ισμέτ Τουτζάρ-μέλος του Δ.Σ. της ΤΕΞ, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, ο πρόεδρος της Ένωσης Τούρκων Δασκάλων Δυτικής Θράκης Σαμί Τοραμάν, ο πρόεδρος του Συλλόγου Επιστημόνων Μειονότητας Δυτικής Θράκης Αχμέτ Καρά, ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, η Γενική Διευθύντρια της ΠΕΚΕΜ Περβίν Χαϊρουλλάχ, άλλοι πρόεδροι συλλόγων, συνταξιούχοι δάσκαλοι, θρησκευτικοί λειτουργοί και πολλοί ομογενείς.

Μετά από τήρηση ενός λεπτού σιγή, όλοι μαζί είπαν τον εθνικό ύμνο.

Στις ομιλίες που έγιναν ο πρόεδρος της Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής Κοράι Χασάν, ανέφερε πως ¨ Κατά την 78η επέτειο της μετάβασης του στην αιωνιότητα, συναντιόμαστε ώστε να θυμηθούμε και να κατανοήσουμε καλύτερα από κάθε άλλη φορά, τον μεγάλο ηγέτη και ιδρυτή της Μητέρας Πατρίδας-Τουρκικής Δημοκρατίας Γκαζί Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, για τα αθάνατα έργα του οποίου αισθανόμαστε μόνιμα υπερηφάνεια.
……………

http://rodopruzgari.com / ΑΠΟΔΟΣΗ: http://tourkikanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.