Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΟΜΜΑΤΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΦΡΑΓΜΟΙ... ΒΙΝΤΕΟ: ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΣΕΞ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΘΑΜΩΝΩΝ - ΒΙΝΤΕΟ

«Φωτιά» στη σκηνή πολυσύχναστου νυχτερινού κλαμπ έβαλε ένα ξεδιάντροπο ζευγάρι, το οποίο δεν δίστασε να σβήσει τις σεξουαλικές ορμέ...







«Φωτιά» στη σκηνή πολυσύχναστου νυχτερινού κλαμπ έβαλε ένα ξεδιάντροπο ζευγάρι, το οποίο δεν δίστασε να σβήσει τις σεξουαλικές ορμές του στη μέση της πίστας!




Οι θαμώνες έμειναν με το στόμα ανοιχτό, αντικρίζοντας μια νεαρή να ανοίγει το δικό της προκειμένου να εκφράσει μπροστά τους έμπρακτά την… αγάπη της στο σύντροφό της. Ο τελευταίος πάλι δεν είχε κανένα πρόβλημα με τα αδιάκριτα βλέμματα και έσπευσε να ξετυλίξει το δώρο που πρόσφερε ανήθικα το «φιλόξενο» στόμα της γυναίκας.

Όπως ήταν φυσικό, αφού οι δύο τους έβγαλαν τα απόκρυφά τους στη φόρα, προσφέροντας εκτός προγράμματος live sex show επί σκηνής, άλλοι έβγαλαν τα κινητά τους απαθανατίζοντας το ακατάλληλο θέαμα.

Και κάπως έτσι το ζευγάρι έβαλε υποψηφιότητα για το ερασιτεχνικό sex tape της χρονιάς, αλλά και για τις λίστες της αστυνομίας της Shakhtinsk στο κεντρικό Καζακστάν όπου συνέβη το περιστατικό.

Το γεγονός πάντως ότι κανείς από το κλαμπ δεν επενέβη γεννά υποψίες ότι ίσως το σκηνικό να ήταν στημένο…


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.