Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ...: ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΛΙΜΕΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ, ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ ΦΙΑΛΗΣ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ

Ένταση και επεισόδια στην πορεία προσφύγων από τη Μόρια και αλληλέγγυων Μεγάλη ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν κατά την πορεία περί...







Ένταση και επεισόδια στην πορεία προσφύγων από τη Μόρια και αλληλέγγυων

Μεγάλη ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν κατά την πορεία περίπου 200 προσφύγων από τη Μόρια και αλληλέγγυων στο λιμάνι της Μυτιλήνης, στη Λέσβο, όταν μία ομάδα επιχείρησε να εισβάλλει στον περιφραγμένο χώρο των λιμενικών εγκαταστάσεων.




Στην πορεία συμμετείχαν πρόσφυγες που διαμαρτύρονται για τον πολύμηνο εγκλωβισμό τους στις εγκαταστάσεις του hot spot, καθώς και μέλη οργανώσεων που υποστηρίζουν την ελεύθερη διακίνηση των μεταναστών στις χώρες της Ευρώπης και το δικαίωμά τους να συνεχίσουν το ταξίδι τους προς τους προορισμούς τους, δηλαδή τις χώρες της Κεντρικής και Βόρειας Ευρώπης.

Υπενθυμίζουμε ότι λίγες ώρες νωρίτερα, στη Μόρια είχε σημειωθεί έκρηξη φιάλης, με αποτέλεσμα το θάνατο μίας ηλικιωμένης γυναίκας και ενός μικρού παιδιού και τον τραυματισμό άλλων δύο ατόμων, ενώ ένας μεγάλος αριθμός από σκηνές παραδόθηκε στις φλόγες και καταστράφηκαν.



ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.