Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΤΟ ΠΟΛΥΤΕΚΝΙΟ...!!! Ε, ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ: ΕΦΕΡΑΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΓΑΡΟΥΦΑΛΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ!

«Πρόσφυγες» που φιλοξενούνται στον χώρο στέγασης City Plaza στην Αθήνα τίμησαν την εξέγερση του Πολυτεχνείου καταθέτοντας γαρύφαλλ...





«Πρόσφυγες» που φιλοξενούνται στον χώρο στέγασης City Plaza στην Αθήνα τίμησαν την εξέγερση του Πολυτεχνείου καταθέτοντας γαρύφαλλα χθες, Τετάρτη 16 Νοεμβρίου.




«Κάθε αγώνας όπου γης για την ειρήνη, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια είναι αγώνας όλης της ανθρωπότητας» αναφέρουν στην ανακοίνωση τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση τους:

«Τo City Plaza τιμάει το Πολυτεχνείο.
Κάθε αδικία σε όποιο μέρος της γης κι αν συμβαίνει, είναι υπόθεση κάθε ελεύθερου ανθρώπου σε όποιο μέρος της Γης κι αν βρίσκεται. Κάθε αγώνας όπου γης για την ειρήνη, την ελευθερία και την αξιοπρέπεια είναι αγώνας όλης της ανθρωπότητας
Ο Χώρος Φιλοξενίας Προσφύγων City Plaza τιμάει σήμερα την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Τιμάμε όσες και όσους θυσιάστηκαν στον ωραίο αγώνα. Τιμάμε καθέναν και καθεμιά που αντιστάθηκε στην τυραννία.

Μεγάλες στιγμές σαν αυτή του Πολυτεχνείο θα φωτίζουν για πάντα τους αγώνες για έναν κόσμο χωρίς πολέμους, καταπίεση, και διακρίσεις. Για έναν κόσμο που κανένας δεν θα αναγκάζεται να εγκαταλείψει το σπίτι του».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.