Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΡΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΟ... ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΕ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠ΄ΤΟ ΑΓΡΟΤΙΚΟ!

Θα τη θυμάται για όλη τη ζωή του την περιπέτεια που πέρασε ένας 69χρονος συνταξιούχος, που πήγε για μαλλί κι έφυγε... κουρεμένος! ...








Θα τη θυμάται για όλη τη ζωή του την περιπέτεια που πέρασε ένας 69χρονος συνταξιούχος, που πήγε για μαλλί κι έφυγε... κουρεμένος!




Μάζευε για μέρες τις ελιές του ο 69χρονος από τους Κουνάβους και αφού άλεσε το προϊόν του και φόρτωσε το λάδι στο αγροτικό του αυτοκίνητο από το ελαιοτριβείο στους Κουνάβους, είπε να σταματήσει στην καφετέρια του χωριού, την περασμένη Κυριακή και πριν πάρει το δρόμο της επιστροφής για το Ηράκλειο, να πιει έναν καφέ και να δει στην τηλεόραση τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με τη Βοσνία.

Άφησε το αμάξι δίπλα από την καφετέρια και τα κλειδιά στο διακόπτη. Δεν φαντάστηκε τι θα ακολουθούσε! Όταν τέλειωσε ο ποδοσφαιρικός αγώνας και πήγε να πάρει το αγροτικό, εκείνο είχε γίνει καπνός κι ο αγρότης... φλέρταρε με το έμφραγμα.

Δεν μπορούσε να διανοηθεί τι είχε πάθει σχεδόν μπροστά στα μάτια του, αλλά οι θρασύτατοι κλέφτες είχαν γίνει καπνός.

Τυχερός πάντως μέσα στην ατυχία του, δύο μέρες μετά τον ειδοποίησαν πως το αγροτικό του αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο σε γειτονικό χωριό.

Οι κάμερες της καφετέριας πάντως έδειξαν πως ένα επιβατικό αυτοκίνητο είχε σταθμεύσει δίπλα από το μαγαζί. Από αυτό σαν...κύριοι κατέβηκαν δύο άτομα που προφανώς τους γυάλισαν οι καρδάρες με το λάδι και αφού διαπίστωσαν πως το αγροτικό είχε πάνω του τα κλειδιά το έκλεψαν κι εξαφανίστηκαν!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.