Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕςΡΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ...!! ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΨΥΧΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ...;;;

Με ειδικό ψυχομετρικό εργαλείο- ένα σύστημα ψυχομετρικών τεστ – εφοδιάσθηκε η ΕΛΑΣ με σκοπό την υποστήριξη των αστυνομικών για τη δ...







Με ειδικό ψυχομετρικό εργαλείο- ένα σύστημα ψυχομετρικών τεστ – εφοδιάσθηκε η ΕΛΑΣ με σκοπό την υποστήριξη των αστυνομικών για τη διαχείριση στρεσογόνων παραγόντων, που απορρέουν από την καθημερινή άσκηση των επαγγελματικών τους καθηκόντων




Το ειδικό ψυχομετρικό εργαλείο παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ από το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ.ΜΕ.Α.),σε εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στο υπουργείο.

Στο χαιρετισμό του ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτρης Αναγνωστάκης ανέφερε μεταξύ άλλων: «…δράττομαι της ευκαιρίας να ευχαριστήσω δημόσια για τη διαχρονική και πολυεπίπεδη βοήθεια και προσφορά του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας, αλλά και πιο συγκεκριμένα για την οικονομική στήριξη αυτής της προσπάθειας, της προμήθειας των ψυχομετρικών τεστ….»

Πρόκειται για 4.000 ψυχομετρικά τεστ και όπως επισήμανε ο κ Αναγνωστάκης « είναι ένα μέσο για να διαπιστώσουμε εάν πραγματικά υπάρχει κάποια σοβαρή ένδειξη, έτσι ώστε μετά να δώσουμε τη δέουσα προσοχή και να περιφρουρήσουμε το σημαντικότερο, το πολυτιμότερο αγαθό που υπάρχει, που είναι η ζωή πάνω από όλα αλλά και η ψυχική υγεία. Αυτό επιδιώκουμε μέσα από τη συγκεκριμένη δράση»

Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας, μεταξύ άλλων, επεσήμανε:« ..την ηθική αξία αυτής της συνεισφοράς του ΚΕ.ΜΕ.Α., κυρίως όσον αφορά στην επιστημονική γνώση αιχμής που έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε μέσω των ψυχομετρικών τεστ για ένα εξαιρετικά μεγάλο εύρος περιπτώσεων και δειγμάτων, που θα καλύψει τουλάχιστον την επόμενη διετία, με μια δυνατότητα επέκτασης, όταν αυτό χρειαστεί για τα επόμενα χρόνια..».
Σημειώνεται ότι την εφαρμογή του ψυχομετρικού εργαλείου θα αναλάβει ειδική ομάδα Ψυχολόγων του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.