Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΤΕ ΤΟΝ Π@ΥΛΟ... ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΜΗ ΜΑΣ ΕΡΘΕΤΕ.... ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΑΝ ΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΤΡΑΜΠ...!!!

Λίγο πριν οριστικοποιηθεί η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ και αναδειχθεί στον 45ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών το CNN θυμάται ποιοι στα...

Οι διάσημοι που είχαν πει ότι θα μεταναστεύσουν αν βγει ο Τραμπ






Λίγο πριν οριστικοποιηθεί η νίκη του Ντόναλντ Τραμπ και αναδειχθεί στον 45ο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών το CNN θυμάται ποιοι σταρ του Χόλιγουντ είχαν δηλώσει ότι θα μεταναστεύσουν σε περίπτωση νίκης του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου.

Η Cher δεν έκρυψε τα αισθήματά της για τον Ντόναλντ Τραμπ μέσω του Twitter. «Αν εκλεγεί θα μετακομίσω στον Δία» είχε πει τον περασμένο χρόνο.
tuayats1
@cher Donald will NEVER be president! If he's elected I'm moving to Australia mark my words
@gabeAlfassy IF HE WERE TO BE ELECTED,IM MOVING TO JUPITER 😖 

Ο Bryan Cranston της σειράς Breaking Bad έβλεπε επόμενο τόπο διαμονής του το Βανκούβερ σε περίπτωση εκλογής του Τραμπ. «Σίγουρα θα μετακομίσω. Δεν πιστεύω ότι μπορεί να συμβεί. Εύχομαι στο Θεό να μην γίνει αυτό« είχε δηλώσει.
tuayats2
Η κωμικός Amy Schumer έβλεπε ως πιθανό τόπο κατοικίας την Ισπανία. «Η υποκριτική μου ικανότητα θα αλλάξει αν μετακομίσω στην Ισπανία γιατί θα πρέπει να μάθω ισπανικά. Είναι πάνω από την αντίληψή μου αν ο Τραμπ νικήσει. Είναι πολύ τρελό» είχε πει.
tuayats3Προς Ισπανία σκοπεύει να μετακομίσει και η κωμικός Chelsea Handler, αν και όπως είχε δηλώσει είχε ήδη βρει σπίτι στη χώρα. «Αγόρασα ένα σπίτι σε άλλη χώρα σε περίπτωση που νικήσει» είχε πει.
tuayats4
Ανήσυχη είχε δηλώσει η Barbra Streisand για το αποτέλεσμα των εκλογών. «Θα έρθω στη χώρα σας (Αυστραλία) αν μου το επιτρέψετε ή στον Καναδά» είχε πει στην εκπομπή «60 Minutes».
tuayats5
O τραγουδιστής Ne Yo είχε δηλώσει ότι θα μετακομίσει μαζί με το φίλο του, τον ράπερ Drake, στον Καναδά. «Εγώ και ο Drake θα γίνουμε γείτονες αν ο Ντόναλντ Τραμπ βγει πρόεδρος» είχε δηλώσει στο TMZ.
tuayats7

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.