Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΦΡΙΛΙΚΙΑ ΧΤΕΣ ΣΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ: ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΕΚΑΝΑΝ «ΝΤΟΥ» ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στο Χαριλάου μετά το τέλος του αγώνα του Αρη με τον Αιγινιακό για την Football Lea...




Απίστευτα πράγματα συνέβησαν το απόγευμα της Κυριακής στο Χαριλάου μετά το τέλος του αγώνα του Αρη με τον Αιγινιακό για την Football League.

Μετά τις μπουνιές ανάμεσα στον Ράφικ Τζιμπούρ και τον οπαδό στον αγωνιστικό χώρο, με την απουσία αστυνομίας και σεκιούριτι να είναι εμφανής, το μπάχαλο συνεχίστηκε και στα «κιτρινόμαυρα» αποδυτήρια.

Λίγα λεπτά μετά, περίπου 20-25 οπαδοί του Αρη με κουκούλες έσπασαν την πόρτα και μπήκαν στα αποδυτήρια του Αρη. Εκεί πέταξαν κάδους σκουπιδιών, ενώ σύμφωνα με καταγγελίες παρευρισκομένων χτυπήθηκαν παίκτες (έγινε πάλι χαμός με Τζιμπούρ και δέχθηκε μπουνιά ο Τάτος), το ίδιο συνέβη και με τον πρόεδρο Θόδωρο Καρυπίδη που ήταν εκείνη την ώρα μέσα και αντέδρασε, ενώ φέρεται να χτυπήθηκε και ο προπονητής Νίκος Αναστόπουλος. Μετά από περίπου 5 λεπτά η σύρραξη στα αποδυτήρια έληξε, με τους παίκτες να είναι οργισμένοι και να καταγγέλλουν την απουσία αστυνομίας και σεκιούριτι στον χώρο, ενώ κάποιοι ζήτησαν να λυθούν και τα συμβόλαια τους για να αποχωρήσουν από τον Αρη.

iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.