Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ... ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥΤΙΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ...

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν συνομίλησε , για δεύτερη φορά σε διάστημα δύο ημερών, με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ ...

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν με Ερντογάν





Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν συνομίλησε , για δεύτερη φορά σε διάστημα δύο ημερών, με τον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στη Συρία, έγινε γνωστό από το Κρεμλίνο.




Οι δύο ηγέτες είχαν τηλεφωνική συνδιάλεξη «κατά τη διάρκεια της οποίας συνέχισαν την ανταλλαγή απόψεων σχετικά με την κατάσταση στη Συρία» επισήμανε η ρωσική προεδρία σε ένα σύντομο δελτίο τύπου.

Μια πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία χθες Παρασκευή (25/11)«έπειτα από πρωτοβουλία της Τουρκίας» επικεντρώθηκε στις σχέσεις μεταξύ της Μόσχας και της Άγκυρας όπως επίσης στην «επίλυση της συριακής σύρραξης» και στον διάλογο με στόχο «τον συντονισμό των προσπαθειών στη μάχη κατά της τρομοκρατίας» σύμφωνα με την ίδια πηγή.
Σύμφωνα με Τούρκους αξιωματούχους, στην πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία αναφέρθηκε ειδικότερα ο θάνατος των τεσσάρων Τούρκων στρατιωτών στη Συρία την Πέμπτη.

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.