Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ Ο ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΟΥΖΑΛΑΣ: ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΩ ΤΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΧΙΟΥ!..

Για παραποίηση των όσων ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Χίου, κατηγορεί δημοσιογράφο τοπικής εφημερίδα...

Μουζάλας: Δεν έγινε απόπειρα χειραγώγησης των Μέσων Ενημέρωσης της Χίου




Για παραποίηση των όσων ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου προς τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Χίου, κατηγορεί δημοσιογράφο τοπικής εφημερίδας, ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας.




Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση ο δημοσιογράφος «τοποθετήθηκε επί του θέματος, αποδίδοντας παραποιημένα τα όσα διημείφθησαν κατά τη διάρκεια αυτής», σημειώνοντας, μάλιστα, ότι ο εν λόγω δεν ήταν παρών στη συνέντευξη.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής «τα τοπικά μέσα ενημέρωσης της Χίου κλήθηκαν με σκοπό την δημοσιοποίηση των θέσεων των συναρμόδιων Υπουργείων σχετικά με τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στο νησί, ως απόρροια των μεταναστευτικών και προσφυγικών ροών.

Η συνάντηση αυτή δεν αποτέλεσε σε καμία περίπτωση απόπειρα χειραγώγησης των τοπικών μέσων ενημέρωσης, αλλά μια προσπάθεια δημόσιας αποτύπωσης του προβλήματος και των προτεινόμενων εκ μέρους του Υπουργείου λύσεων. Πάγια θέση του Υπουργείου είναι η από κοινού προσπάθεια για κατευνασμό των τόνων και εξεύρεση συναινετικών λύσεων, ωστόσο η θέση αυτή ουδέποτε επιχειρήθηκε να επιβληθεί με αθέμιτους τρόπους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.