Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΟΜΠΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΤΤΙΚΑΡΧΗΣ... «ΟΙ ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ»...!!

ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ... ΟΥ ΝΑ ...

182726.jpg




ΚΑΙ ΡΟΜΠΕΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΣΚΑ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ... ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΥΗΜΕΝΟΙ...

Στρατηγός ε.α της ΕΛ.ΑΣ ο οποίος είχε διατελέσει Αττικάρχης σχολιασε με την εμπειρία του τα έκτροπα που έλαβαν χώρα ανήμερα της «17 Νοέμβρη» στο Πολυτεχνείο.




«Η κατασκευή εκρηκτικών υλών και βομβών μέσα στο Πανεπιστημιακό άσυλο είναι σε βαθμό κακουργήματος. Εδώ έχουμε κίνδυνο ζωής, υπέρτατο αγαθό!» ήταν το σχόλιο του εα Στρατηγού της ΕΛ.ΑΣ Κώστα Μιχαιρίνα αναφορικά με τη συζήτηση που προκάλεσε η Εισαγγελική εντολή για επιχείρηση των ΜΑΤ στο Πολυτεχνείο. Ενω στην ερώτηση αν «οι Αστυνομικοί θα μπορούσαν να επέμβουν εκείνη την ώρα μέσα στο Πολυτεχνείο;» ο πρώην Αττικάρχης της ΕΛ.ΑΣ, ήταν κατηγορηματικός, «Από μόνοι τους όχι!».
«Είναι δεδομένο ότι υπάρχουν κακουργηματικές πράξεις και δεν υπάρχει η διάταξη περί ασύλου».

«Έχουν την υπηρεσιακή ικανότητα να το κάνουν;», ρώτησε ο δημοσιογράφος τον πρώην Αττικάρχη, «Το μόνο εύκολο. Οι διμοιρίες είναι τόσο εκπαιδευμένες, το μόνο εύκολο, με τρεις κινήσεις το Πολυτεχνείο έχει αδειάσει. Αρκεί να υπάρχει η βούληση και η εντολή!»

Όπως επεσήμανε ο εα Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ, 15 μέρες πριν το Πολυτεχνείο πραγματοποιείται ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην οποία συμμετέχουν οι Πρυτανικές Αρχές και καθορίζονται τα μέτρα περιφρούρησης από τους φοιτητές του Πολυτεχνείο και στις 13:00 όταν αποχωρούν από την πόρτα του πολυτεχνείου και βρίσκεται σε εξέλιξη η πορεία, αναδιπλώνονται οι Αστυνομικές δυνάμεις και τα ΜΑΤ αναλαμβάνουν τη φρούρηση του Ιδρύματος. Ωστόσο λόγω της κατάληψης της αίθουσας Γκίνη είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθήσουν τα εκτεταμένα επεισόδια περιμετρικά του ΕΜΠ.

Είναι καθαρά πολιτική απόφαση και της ηγεσίας της ΕΛΑΣ (Αρχηγός) για να γίνει επέμβαση. Ο υπουργός άλλωστε έχει απόλυτο έλεγχο και πλήρη εποπτεία γιατί βρίσκεται στο κέντρο επιχειρήσεων, ανέφερε στη συνέντευξή του ο εα Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ Κώστας Μιχαιρίνας.

_____________

* StarTV, συνέντευξη Bαϊος Σύρρος
nantiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.