Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: ΑΝΗΛΙΚΑ -ΟΧΙ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ- ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΞΥΛΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΠΛΟΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ...!!

Πραγματικά απίστευτες είναι και πάλι οι καταστάσεις που βιώνουν οι κάτοικοι αλλά και οι περαστικοί στην περιοχή της Εγλυκάδας, κοντά...





Πραγματικά απίστευτες είναι και πάλι οι καταστάσεις που βιώνουν οι κάτοικοι αλλά και οι περαστικοί στην περιοχή της Εγλυκάδας, κοντά στον καταυλισμό των Ρομά, καθώς όπως καταγγέλλουν η παραβατική συμπεριφορά, οι κλοπές, οι διαρρήξεις και οι επιθέσεις έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.




Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες που εξασφάλισε το tempo24.gr από τις κάμερες ασφαλείας καταστήματος στην οδό Ηρακλέους, όπου καταγράφουν τουλάχιστον τέσσερις ανηλίκους να έχουν στήσει ενέδρα σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και να του επιτίθενται με ξύλα και πέτρες με σκοπό, όπως αναφέρουν κάτοικοι να κλέψουν.

Αποτέλεσμα ήταν να σπάσουν το παρμπρίζ του οχήματος με τον οδηγό ευτυχώς να γλιτώνει τελευταία στιγμή.

Το περιστατικό έγινε μπροστά ακριβώς από το μαγαζί στο οποίο πάλι πριν από λίγο καιρό μία ομάδα ανήλικων είχε προκαλέσει επεισόδιο και παραλίγο να τραυματίσουν με καδρόνια τον ιδιοκτήτη.









Στο σημείο κατέφθασε λίγο αργότερα περιπολικό της Αστυνομίας, όμως... είχαν ήδη φύγει!

Τους τελευταίους μήνες όπως είχε αναδείξει σε πρόσφατα ρεπορτάζ το tempo24.gr, εκτός από τα περιστατικά παραβατικότητας, έχει επιστρέψει στην περιοχή και ο εφιάλτης της διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών σε κοινή θέα, καθ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Κάτοικοι και καταστηματάρχες παρά τις διαμαρτυρίες και κινητοποιήσεις για απομάκρυνση του καταυλισμού των Ρομά από τον Ριγανόκαμπο, που όπως καταγγέλλουν αποτελεί «πηγή του κακού», δηλώνουν ανασφαλείς και καλούν τους αρμόδιους φορείς και τις αρχές, να αναλάβουν ενεργό ρόλο…

www.tempo24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.