Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΓΙΩΡΓΗ... «ΔΕ ΘΑ ΕΒΡΙΣΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ» ΔΗΛΩΣΕ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ-

«Δεν θα υπήρχαν καλύτερα χέρια να παραδώσω αυτά τα βαριά καθήκοντα του υπουργείου». Με αυτή την έκφραση ο τέως υπ. Εργασίας Γιώργος Κα...







«Δεν θα υπήρχαν καλύτερα χέρια να παραδώσω αυτά τα βαριά καθήκοντα του υπουργείου». Με αυτή την έκφραση ο τέως υπ. Εργασίας Γιώργος Κατρούγκαλος καλωσόρισε την 31χρονη υπουργό Έφη Αχτσιόγλου, το «alter ego» του όπως χαρακτηριστικά την αποκαλούν οι συνεργάτες του, εξάροντας το επιστημονικό έργο της.




Στις πρώτες της δηλώσεις η νέα υπουργός είπε ότι το έργο της θα κινηθεί σε δύο άξονες: τις αλλαγές των εργασιακών ώστε να κλείσει η β' αξιολόγηση και την καθημερινότητα των πολιτών.

Σε σχέση με το πρώτο οι στόχοι που θέτει είναι η αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων και η αποτροπή της περαιτέρω απορρύθμισης της αγοράς εργασίας. Όσον αφορά την καθημερινότητα των πολιτών η νέα υπουργός δεσμεύθηκε ότι θα ενισχύσει τους ελεγκτικούς μηχανισμούς ώστε να περιοριστεί η αδήλωτη, απλήρωτη ή και κακοπληρωμένη εργασία, που είναι από τα πιο σημαντικότερα προβλήματα στα χρόνια του μνημονίου.












ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.