Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΛΑΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ...!!! «ΜΙΚΡΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ» ΕΙΠΕ Ο ΤΟΣΚΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥ Η ΕΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕ...!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ Η Α...







ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ -ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ...!!!


«Με την λογική της εφ’ όπλου λόγχης έχω συνηθίσει πάρα πολλά χρόνια όταν ήμουν στο στρατό, αλλά τώρα τα προβλήματα που έχουν βάση και κοινωνική και σέρνονται πάρα πολλά χρόνια δεν λύνονται μέσα σε ένα βράδυ», δήλωσε για τα επεισόδια στο Πολυτεχνείο ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.




Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha είπε:

«Τα πράγματα πήγαν πολύ καλά στην επίσκεψη του προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών και στη συνέχεια στη διάρκεια της πορείας δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα. Για πρώτη φορά 9 το βράδυ είχανε λήξει τα επεισόδια στα Εξάρχεια και την όλη περιοχή, εκτός από την περιοχή του Πολυτεχνείου, τον περίγυρο του Πολυτεχνείου που έληξαν στις δώδεκα το βράδυ», δήλωσε ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, απαντώντας για τα επεισόδια που έγιναν στην επέτειο του Πολυτεχνείου στην περιοχή των Εξαρχείων.

«Όμως η υπερβολή και τα ψέματα κάνουν καλό στην τηλεόραση, στην τηλεθέαση, βλάπτουν όμως την αλήθεια, βλάπτουν και τον τόπο» και πρόσθεσε: «Άρα να δούμε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση; Εγώ ξέρετε έχω μάθει να μετράω τα πράγματα, να τα βλέπω όπως είναι, ούτε να βλέπω την σκιά τους, ούτε να βλέπω μικρότερη διάσταση από αυτή που είναι».

«Πράγματι εδώ και πάρα πολλά χρόνια υπάρχουν αυτές οι ομάδες «μπαχαλάκηδων» στην περιοχή των Εξαρχείων. Προσπάθησαν και έκαναν κατάληψη, με έγκριση πανεπιστημιακών αρχών έκαναν συνέλευση, κατέληξε σε κατάληψη, θέλησαν να συγκεντρωθούν μέσα στο Πολυτεχνείο πολλοί περισσότεροι και αυτό το αποτρέψαμε με κινήσεις πολύ γρήγορες την τελευταία στιγμή. Γιατί είχε μείνει κόσμος πίσω, εκτός πορείας, που θέλησε να μπει μέσα στο Πολυτεχνείο και τώρα ίσως να είχαν 500 άτομα μέσα στο Πολυτεχνείο. Και να δω τι θα πρότειναν τότε κάποιοι που νομίζουν με λογικές εφ’ όπλου λόγχης θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός.




«Ξέρετε με την λογική της εφ’ όπλου λόγχης έχω συνηθίσει πάρα πολλά χρόνια όταν ήμουν στο στρατό αλλά τώρα τα προβλήματα που έχουν βάση και κοινωνική και σέρνονται πάρα πολλά χρόνια δεν λύνονται μέσα σε ένα βράδυ. Όμως εμείς θα κάνουμε κινήσεις στο επόμενο διάστημα και για την απενεργοποίηση αυτών των ανθρώπων για να μην ξανακάνουν παρόμοια προβλήματα», τόνισε ο κ. Τόσκας.

«Δεν είναι τόσο εύκολο και δεν υπόσχομαι θαύματα, αλλά εμείς θα κάνουμε ό,τι μπορούμε. Και ξέρετε έχουμε κάνει ήδη πάρα πολλά πράγματα για την περιοχή των Εξαρχείων, πράγματα που δεν τολμούσαν να κάνουν άλλοι, όπως είναι οι επιχειρήσεις για τα ναρκωτικά και το χτύπημα της Αλβανικής μαφίας. Ποια είναι η κατάσταση με τα ναρκωτικά σήμερα στα Εξάρχεια την ξέρουν αυτοί που ζουν εκεί πέρα, ποια η κατάσταση με τις ληστείες που γίνονται στα σούπερ μάρκετ την ξέρουν.

Δεν λέω ότι λύθηκαν τα προβλήματα, ξέρουν όμως την βελτίωση της κατάστασης οι κάτοικοι και προσπαθούμε να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την κατάσταση», δήλωσε.

Ο αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ερωτώμενος για το αν ευθύνονται και οι Πρυτανικές Αρχές για το Πολυτεχνείο, απάντησε:

«Κοιτάξτε, εγώ δεν θέλω τώρα να παίξω αυτό το πινγκ πονγκ του ποιος ευθύνεται. Εμείς συνεργαζόμαστε, όπως γίνεται κάθε χρόνο και πριν από την ημέρα της 17ης Νοέμβρη. Ήρθαν εδώ οι Πρυτανικές Αρχές, μιλήσαμε, δεν μου αρέσει να πετάω τα προβλήματα από δω και από εκεί. Προσπαθούμε, συνεργαζόμαστε και με τις Πρυτανικές Αρχές, προκειμένου να λυθούν ή να μετριαστούν τα προβλήματα».

Ο κ. Τόσκας κλήθηκε να σχολιάσει την ανακοίνωση της Ένωσης Ενστόλων Αστυνομικών και το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, ενώ ρωτήθηκε και για το αν υπήρχε σχέδιο επέμβασης στο Πολυτεχνείο.

«Αυτά τα υποκριτικά να μην τα λένε σε εμένα γιατί εγώ έχω τιμήσει και υπερασπιστεί τα Εθνικά συμφέροντα και την Ελληνική σημαία, αρκετά χρόνια στον Έβρο και τριάντα πέντε χρόνια στο στρατό. Επομένως όχι σε μένα αυτά, αυτά είναι υποκριτικά. Και το δεύτερο, ναι έτσι ήταν τα πράγματα. Ήθελαν να κάνουν αντιπολίτευση και ορισμένα ΜΜΕ, να κάνουμε επέμβαση εκείνη την ημέρα, να κάνουμε εισβολή εκείνη την ημέρα στο Πολυτεχνείο. Σας είπα τα προβλήματα με εφ΄ όπλου λόγχη δεν λύνονται, αυτού του είδους τα προβλήματα.

Τα προβλήματα λύνονται με μέθοδο, λύνονται με σχέδιο και από εκεί και πέρα να αφήσουν τα υποκριτικά, αν θέλουν να συμβάλουν κάποιοι στο να επιλυθούν πράγματι τα προβλήματα στον τόπο. Ποια είναι η κατάσταση τώρα και ποια είναι η κατάσταση πριν δύο χρόνια σε όλες αυτές τις πορείες και σε όλες αυτές τις εκδηλώσεις, πότε υπήρχε μεγαλύτερη ησυχία, πότε καιγόταν η Αθήνα και να αφήσουν αυτά κάποιοι που λένε ότι καιγόταν η Αθήνα με τα μικρά επεισόδια που έγιναν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.