Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΒΕΝΤΗΣ Ο ΤΡΑΜΠ: ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ ΓΙΟ ΤΟΥ BARON ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ «NEW BALANCE», ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η (ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ) ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ!..

Την πρώτη της εμφάνιση χωρίς τον άντρα της έκανε η Μελάνια Τραμπ, η οποία πήγε για φαγητό με τον γιο της Μπάρον. Μητέρα και γιος ...







Την πρώτη της εμφάνιση χωρίς τον άντρα της έκανε η Μελάνια Τραμπ, η οποία πήγε για φαγητό με τον γιο της Μπάρον.




Μητέρα και γιος δείπνησαν μαζί σε ένα από τα πιο trendy στέκια της Νεάς Υόρκης, στο Serafina, αφήνοντας πίσω στο σπίτι τον Ντόναλντ Τραμπ με την μεγάλη κόρη του και άλλους στενούς συνεργάτες τους προκειμένου να αποφασίσουν τη σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου του νέου Προέδρου των ΗΠΑ.

Φυσικά απαρατήρητο δεν μπορούσε να περάσει το στιλ της, με την Μελάνια να συνδυάζει ιδανικά δύο χρώματα το γκρι και το κόκκινο.

Η ίδια φόρεσε μία κόκκινη καπαρντίνα, την οποία συνδύασε με ίδιο χρώμα τσάντας, ενώ από μέσα προτίμησε ένα γκρι midi φόρεμα το οποίο κολάκευε την τέλεια σιλουέτα της.







Το look συμπλήρωσαν οι λεοπάρ louboutin γόβες της, καθώς και τα μαύρα μεγάλα γυαλιά ηλίου.

O μοναχογιός της Μελανία Τραμπ, είχε επίσης είχε casual ντύσιμο, προτιμώντας μπλε παντελόνι, μπλε μπλούζα και κόκκινα παπούτσια.

Το μπουφάν του μάλιστα ήταν από τον οίκο Ralph Lauren, ενώ τα παπούτσια ήταν της εταιρίας New Balance, ίσως ως ένδειξη υποστήριξης για την εταιρεία που φέρεται συνεχάρη τον πατέρα του για την νίκη των εκλογών.






Η μητέρα και ο γιος απόλαυσαν το γεύμα τους στο εστιατόριο, το οποίο είναι γνωστό για την αυθεντική ιταλική κουζίνα του, που περιλαμβάνει μια σειρά από πίτσες.

Αυτή είναι η πρώτη φορά, η Μελάνια βγήκε έξω από το «Trump Tower», δεδομένου ότι όλη η οικογένεια δείπνησε μαζί την Τρίτη στο αριστοκρατικός 21 Club.

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.