Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ Ο ΡΑΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ...!!Η 8Η ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΕΒΓΑΛΕ ΕΞΩ ΤΑ ΒΑΡΕΑ ΚΙ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΑΣΥΣΤΟΛΑ...!!!

Απειλεί με Τσάμηδες και χαμογελά ειρωνικά ο Αλβανός ΝεοΧότζας ,αλλά σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες τους κόπηκε το γέλιο ,ότα...

2





Απειλεί με Τσάμηδες και χαμογελά ειρωνικά ο Αλβανός ΝεοΧότζας ,αλλά σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες τους κόπηκε το γέλιο ,όταν οι «Παγουράδες» της Τιμημένης 8ης Μ/Π ΤΑΞ έβγαλαν τα Βαριά και άρχισαν τις Βολές στο «ΠΑΝΤΑΛΩΝΙ»!




Αγριεύουν τα πράγματα στην ΕλληνοΑλβανική Μεθόριο και το ΓΕΣ διέταξε την 8η Μ/Π ΤΑΞ να βγάλει να Βαριά και να αρχίσει τις Βολές με όλα τα διαθέσιμα διαμετρήματα ,ενώ σύμφωνα και με νεώτερες πληροφορίες ετοιμάζουν λαχτάρες …Θα σας ενημερώσουμε λίαν συντόμως!

Μπορεί ο Αλβανός να αισθάνεται δυνατός επειδή τον πατρονάρει ο Ερντογάν ,αλλά μόνο χαζός δεν είναι …Γνωρίζει τι θα συμβεί αν η Ελληνική Κυβέρνηση αποφασίσει κάποτε να βάλει τάξει και να αμοληθούν οι Ηπειρώτες που ξέρουν την περιοχή και τα περάσματα σαν το σπίτι τους!

Αν η Κυβέρνηση τραβήξει τα αυτιά του «νεοΧότζα», δημεύσει τις περιουσίες και απελάσει του Αλβανούς που κατοικούν στην Ελλάδα (Αν ο Αλβανός θελήσει να το παίξει τσαμπουκάς ) τότε θα γελάσει κάθε πικραμένος !












Η Επίσκεψη του Α/ΓΕΣ στην 8η Μ/Π ΤΑΞ δεν ήταν τυχαία …

Το ΓΕΣ απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την Στρατιωτική δραστηριότητα αλλά υπάρχει παρασκήνιο …

Tο διήμερο 15 και 16 Νοεμβρίου 2016, το προσωπικό της 8ης Μ/Π ΤΑΞ, εκτέλεσε Βολές Βαρέων Όπλων Πεζικού, στην Περιοχή Ευθύνης του Σχηματισμού στην Ήπειρο.

Δείτε εικόνες από τις Βολές της 8ης Μ/Π ΤΑΞ… Στο «ΠΑΝΤΕΛΩΝΙ»


http://veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.