Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΗΤΑΝ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ. ΕΙΧΕ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ» ΒΙΝΤΕΟ: ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ 59ΧΡΟΝΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ

Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του Δημήτρη Γραικού. Ο 59χρονος κτηνοτρόφος από το Ωραιόκαστρο αγνοείται εδώ και 11 μέρες. Η σύζυγός το...






Ώρες αγωνίας περνά η οικογένεια του Δημήτρη Γραικού. Ο 59χρονος κτηνοτρόφος από το Ωραιόκαστρο αγνοείται εδώ και 11 μέρες. Η σύζυγός του, Δέσποινα Τσακαλίδου κάνει έκκληση μέσα από την Tatiana Live και εκφράζει την αγωνία τόσο της ίδιας όσο και τον παιδιών της. Την ίδια ώρα, περιγράφει τις τελευταίες κινήσεις του συζύγου της και πώς ήταν όταν η ψυχολογία του το τελευταίο διάστημα.

"Ήταν ευτυχισμένος γιατί είχε τακτοποιήσει τα θέματα της δουλειάς, τις οικονομικές του υποχρεώσεις του, σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό", λέει στην εκπομπή.



Στην εκπομπή μίλησε και ο ξάδερφός του ο οποίος ζητά με τη σειρά του από όποιον γνωρίζει κάτι να ενημερώσει τις αρχές. Η αστυνομία εξετάζει τις μαρτυρίες των ανθρώπων που τον είδαν για τελευταία φορά.





tlife

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.