Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΝΑΝ ΡΕ...!!! ΕΝΑΝ Π@ΥΣΤΗ ΡΙΞΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΟΤΕ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ...!!! 38 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ ΧΘΕΣ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...

Χαμός και χθές στο Αιγαίο όπου η κατάσταση πάει να γίνει κυριολεκτικά ανεξέλεγκτη …Δώδεκα Μαχητικά βρέθηκαν Οπλισμένα στο Αιγαίο μ...

veteranos-gr





Χαμός και χθές στο Αιγαίο όπου η κατάσταση πάει να γίνει κυριολεκτικά ανεξέλεγκτη …Δώδεκα Μαχητικά βρέθηκαν Οπλισμένα στο Αιγαίο με τον λάθος να κινδυνεύει να συμβεί ανά πάσα στιγμή !




Οκτώ Ελληνικά Μαχητικά οπλισμένα και με τους διακόπτες στον ON …Κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν 8 Τούρκικα μαχητικά εκ των Οποίων τα τέσσερα Οπλισμένα ,3 CN0-235 & 3 Ε/Π σε διαφορετικά σημεία του Αιγαίου !

Απο την άλλη τρία CN-235 Τούρκικα Κατασκοπευτικά -Καταγραφικά στο πλαίσιο της Νατοϊκής Άσκησης πέταξαν στον Νοτιοανατολικό Αιγαίο με το ένα να παίρνει απο κάτω προς τα πάνω το Αρχιπέλαγος κάνοντας συνεχώς παραβιάσεις !

Στην εισβολή στο FIR Αθηνών στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο συμμετείχαν και 3 Ελικόπτερα που απονηώθηκαν απο Τουρκικά Πολεμικά Σκάφη !



Στα γεγονότα τώρα …Το ΑΤΑ απογείωσε 2 F-16 απο την νήσο Λήμνο που αναχαίτισε μια Τετράδα Τούρκικα μαχητικά δυτικά της Λέσβου όπου είχαμε και εμπλοκή την 13:15 με το Ζευγάρι των Οπλισμένων Τούρκικων Μαχητικών !




2 F-16 απο την νήσο Σκύρο και 2F-16 απο την 111ΠΜ της Αγχιάλου αναχαίτισαν τα δύο ζευγάρια των Τούρκικων που εισέβαλαν στον Νοτιοανατολικό Αιγαίο και ένα ακόμη Ζευγάρι Μιράζ απο την 114 ΠΜ της Τανάγρας αναχαίτισαν το CN-235 που έκανε συνεχώς παραβιάσεις στο Κεντρικό Αιγαίο !

Το που θα πάει αυτή η κατάσταση κανείς δεν γνωρίζει αλλά το ΑΤΑ απο ότι φαίνεται δείχνει να είναι ετοιμοπόλεμο !

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 24η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 3 (4 α/φ & 2 α/φ & 2 α/φ)

ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : 6 (3 CN-235 & 3 Ε/Π)

ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 14

ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 4

ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 15

ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 23

ΕΜΠΛΟΚΕΣ : 1

ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ

Τα ανωτέρω α/φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.