Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ...!!! Ο 38 ΧΡΟΝΟΣ «ΔΡΑΚΟΣ» ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΑΦΙΩΤΟΥ;

- Ο 38χρονος σεσημασμένος για επιθέσεις σε γυναίκες, ακόμα και ανήλικα κορίτσια, συνελήφθη στο Γαλάτσι - Στις 11 Νοεμβρίου επιτέθηκε...







- Ο 38χρονος σεσημασμένος για επιθέσεις σε γυναίκες, ακόμα και ανήλικα κορίτσια, συνελήφθη στο Γαλάτσι
- Στις 11 Νοεμβρίου επιτέθηκε σε μια 46χρονη και δύο ανήλικες μαθήτριες, ενώ τον περασμένο Ιούλιο είχε θωπεύσει και χτυπήσει μια 47χρονη, σε δρόμο της Κυψέλης
- Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο, να είναι το “τέρας” που σκότωσε την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 25 Μαΐου

Συνελήφθη στο Γαλάτσι 38χρονος σεσημασμένος για επιθέσεις σε γυναίκες, ακόμα και ανήλικα κορίτσια. Στην Ασφάλεια έχει σημάνει συναγερμός μετά την σύλληψη του, καθώς εξετάζεται με σοβαρότητα το ενδεχόμενο, ο άνθρωπος αυτός να είναι το “τέρας” που σκότωσε την 69χρονη Ελευθερία Αγραφιώτου στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στο Μαρούσι, τον περασμένο Απρίλιο.

Ο 38χρονος πραγματοποίησε σύμφωνα με την Ασφάλεια, μέσα σε μια ημέρα και συγκεκριμένα στις 11 Νοεμβρίου, τρεις επιθέσεις σε ανυποψίαστες γυναίκες, οι δυο ανήλικες μαθήτριες, ενώ τον περασμένο Ιούλιο είχε θωπεύσει και χτυπήσει μια 47χρονη περαστική, σε δρόμο της Κυψέλης.




Σκόρπισε τον τρόμο

 Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Ν. Φιλαδέλφειας που τον συνέλαβαν, στις 11 Νοέμβρη, πρωινές ώρες ο “δράκος”, κινούμενος με την μοτοσικλέτα του εντόπισε σε διασταύρωση της Ν. Φιλαδέλφειας μια 46χρονη σχολική τροχονόμο, η οποία ρύθμιζε την κυκλοφορία.

Αμέσως σταμάτησε την μοτοσικλέτα του και της επιτέθηκε στην μέση του δρόμου, χωρίς να νοιάζεται εάν τον βλέπουν διερχόμενοι οδηγοί. Ο 38χρονος άρχισε να θωπεύει την σχολική τροχονόμο, ενώ παράλληλα της έλεγε να πάνε σε απόμερο σημείο, προκειμένου να έχουν μια ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή.

Η έντρομη γυναίκα αντιστάθηκε, έβαλε τις φωνές και ο “δράκος” τράπηκε σε φυγή, χωρίς όμως να σταματήσει την αναζητήσή του για νέα θύματα.

Κινούμενος πάντα με την μοτοσικλέτα του, εντόπισε επίσης στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας μια 12χρονη μαθήτρια, η οποία εκείνη την ώρα πήγαινε στο σχολείο της. Ο “δράκος” έκλεισε με την μηχανή του το δρόμο στο έντρομο παιδί, το έριξε στο πεζοδρόμιο και άρχισε να το θωπεύει. Ο δρόμος, όπου διεπράχθη η ασέλγεια σε βάρος του 12χρονου παιδιού, δεν έχει πολλή κίνηση και έτσι ο “σάτυρος” είχε την ευχέρεια να κινηθεί με άνεση.

Στην συνέχεια, αφού εγκατέλειψε στο σημείο την 12χρονη μαθήτρια, σοκαρισμένη από την περιπέτεια της, κινήθηκε εκ νέου με την μοτοσικλέτα του, αναζητώντας κι άλλα θύματα, προκειμένου να τροφοδοτήσει το αρρωστημένο του πάθος.




Στο Μαρούσι πια, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, εντόπισε μια 15χρονη μαθήτρια, η οποία επέστρεφε στο σπίτι της από το σχολείο. Και σε αυτή την περίπτωση έκλεισε το δρόμο του παιδιού με την μηχανή του, έπιασε την έντρομη κοπέλα από το λαιμό, την έσυρε σε απόμερο σημείο και ασέλγησε σε βάρος της.

Έπειτα από τις απανωτές επιθέσεις, το Τμήμα Ασφαλείας της Ν. Φιλαδέλφειας συγκρότησε ειδική ομάδα αναζήτησης με αποτέλεσμα προχθές να συλληφθεί στο σπίτι του στην περιοχή του Γαλατσίου, ο επικίνδυνος “δράκος”, για τον οποίο, μάλιστα, διαπιστώθηκε πως είναι σεσημασμένος.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, κατά το παρελθόν ο 38χρονος είχε συλληφθεί για παρόμοια αδικήματα, είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και είχε αποφυλακιστεί με όρους και συγκεκριμένα να εμφανίζεται στο Α/Τ της περιοχή τους κάθε 1η και 15 του μήνα.

Τον ψάχνουν για την Αγραφιώτου

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η σύλληψη του επικίνδυνου “σάτυρου”, στην Ασφάλεια Αττικής σήμανε συναγερμός, καθως πολλά από τα χαρακτηριστικά των επιθέσεων του, προσαρμόζουν με αυτά της άγριας δολοφονίας της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτου.

Το γεγονός πως όλες οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σχεδόν σε κοινή θέα, είναι ένα στοιχείο που δεν είναι δυνατόν να παραβλέψουν οι αστυνομικοί, καθώς και η δολοφονία της άτυχης γυναίκας διεπράχθη σε κοινόχρηστο χώρο, πάρκινγκ σούπερ μάρκετ, χωρίς να ενδιαφέρεται ο δράστης εάν εκείνη την στιγμή εμφανιστούν πελάτες του καταστήματος.

Παράλληλα, σε όλες τις επιθέσεις που πραγματοποίησε ο σεσημασμένος “δράκος”, χρησιμοποίησε βία και προσπάθησε να ακινητοποιήσει τα θύματα του, είτε χτυπώντας τα, είτε πιάνοντας τα από το λαιμό. Και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει ομοιότητα, καθώς ο δολοφόνος της άτυχης 69χρονης προσπάθησε να την ακινητοποιήσει, αρχικά πιάνοντας την από το λαιμό, ενώ στην συνέχεια και λόγω της αντίδρασης της, άρχισε να της χτυπά το κεφάλι στο τοίχο.

Μανιακός "δράκος" ο δολοφόνος της Αγραφιώτου - Σχεδιάζει τα χτυπήματά του με κάθε λεπτομέρεια
Τέλος, οι περιοχές στις οποίες πραγματοποιήθηκαν οι επιθέσεις του επικίνδυνου “σάτυρου” είναι όλες κοντινές με το σημείο δολοφονίας της Ελευθερίας Αγραφιώτου. Η ίδια έμενε στο Ν. Ηράκλειο, η δολοφονία διεπράχθη στο Μαρούσι, ενώ οι επιθέσεις του “σάτυρου” σημειώθηκαν στην Ν. Φιλαδέλφεια, το Μαρούσι. Μάλιστα, το περασμένο καλοκαίρι και ενώ είχε αποκαλυφθεί η δολοφονία της 69χρονης, ο 38χρονος είχε επιτεθεί σε 47χρονη γυναίκα στην περιοχή της Κυψέλης.

Για τους λόγους αυτούς, αλλά και λόγω επιπλέον ενδείξεων που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, υπέβαλαν σε ανάκριση τον συλληφθέντα, ενώ παράλληλα τα αποτυπώματα του, αλλά και το γενετικό του υλικό - “DNA” - θα συγκριθούν, δυστυχώς με τα λιγοστά στοιχεία, που έχουν συλλέξει από το σημείο της άγριας δολοφονίας οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.