Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΤΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ... 27ΧΡΟΝΗ ΙΤΑΛΙΔΑ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΩΡΕΑΝ LIVE SEX ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΕΙ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ

Νικητής του... ιταλικού δημοψηφίσματος είναι προς ώρας η 27χρονη Ιταλίδα ηθοποιός που προσφέρει δωρεάν live sex show σε όποιον ψηφίσει ...






Νικητής του... ιταλικού δημοψηφίσματος είναι προς ώρας η 27χρονη Ιταλίδα ηθοποιός που προσφέρει δωρεάν live sex show σε όποιον ψηφίσει "όχι", αφού όπως είναι φυσικό έχει προσελκύσει τα φώτα της δημοσιότητας.

Η 27χρονη Paola Saulino, που ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες, υποσχέθηκε στους Ιταλούς ψηφοφόρους που θα ψηφίσουν την την 4η Δεκεμβρίου για το αν εγκρίνουν ή απορρίπτουν εσωτερικές συνταγματικές αλλαγές αναφορικά με την ισχύ του Κοινοβουλίου, ένα... δωράκι.






Η Paola υποστηρίζει ότι το κάνει για καλό σκοπό ενώ υπόσχεται ότι θα κρατήσει τον λόγο του ακόμα και αν χρειαστεί να γδυθεί σε 60 εκατ. Ιταλούς.



Η ενίσχυση των αρμοδιοτήτων του Κοινοβουλίου με «μικρότερη Γερουσία», στην πραγματικότητα έχει στόχο να επισπεύσει τη νομοθετική διαδικασία και είναι πρόταση του Μετέο Ρέντσι ήδη από το 2016, την ώρα που δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος που η Ιταλίδα είναι τόσο κατά του "ναι".



Πιθανή υπερίσχυση του "ναι" θα αποτελέσει την μεγαλύτερη αλλαγή που έχει συμβεί σε συνταγματικό επίπεδο για την γειτονική χώρα από την κατάργηση της μοναρχίας.

Πιστεύεται ότι το euro κινδυνεύει αν δεν περάσει η πρόταση Ρέντσι.


newmoney

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.