Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΣΥ Μ@Λ@ΚΑ ΠΗΡΩΝΕ....!!! ΝΟΙΚΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ 250 ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!!

250 Σύροι πρόσφυγες θα στεγαστούν από τα μέσα Δεκεμβρίου σε μισθωμένα ακίνητα στην περιοχή Πάλιουρα Επανομής Θεσσαλονίκης, μετά από συνε...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ




250 Σύροι πρόσφυγες θα στεγαστούν από τα μέσα Δεκεμβρίου σε μισθωμένα ακίνητα στην περιοχή Πάλιουρα Επανομής Θεσσαλονίκης, μετά από συνεννόηση ιδιώτη με την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ.




Αυτό γνωστοποιεί με ανακοίνωσή του ο Δήμος Θερμαϊκού, επισημαίνοντας ότι οι λεπτομέρειες συζητήθηκαν σε συνάντηση που είχαν χθες εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας με τον δήμαρχο Γιάννη Μαυρομάτη.

Ο δήμος επισημαίνει ότι οι πρόσφυγες θα παραμένουν στην περιοχή για δυόμισι μήνες και θα εναλλάσσονται με νέους όταν πλέον θα αποκτούν τα εχέγγυα για να αναχωρήσουν σε άλλες χώρες της Ευρώπης.

"Ο Δήμος Θερμαϊκού σε αυτή την προειλημμένη και τελεσίδικη απόφαση που λήφθηκε μεταξύ Ύπατης Αρμοστείας και ιδιώτη θα προσπαθήσει με όσα μέσα διαθέτει να διασφαλίσει την έννομη και ειρηνική διαμονή των οικογενειών από τη Συρία προσφύγων σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές", προσθέτει η σχετική ανακοίνωση.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.