Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ...!!! ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΣΥΡΙΑ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ...!!! ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΡΑΝΕ ΠΤΩΜΑΤΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΚΟΥΡΔΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛ ΜΠΑΜΠ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΜΑΒΑΝΑΝ ΕΛΕΓΑΝ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ...!!!

Ενώ οι πρώτες δεκάδες των νεκρών Τούρκων στρατιωτών άρχισαν να έρχονται από το μέτωπο που άνοιξε η Άγκυρα στην Συρία, μια πολύ δυσάρε...

turkiye-ye-saldirdiklari-fuzeyi-o-ulke-vermis-1479966402




Ενώ οι πρώτες δεκάδες των νεκρών Τούρκων στρατιωτών άρχισαν να έρχονται από το μέτωπο που άνοιξε η Άγκυρα στην Συρία, μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη περίμενε την Τουρκία, καθώς διαπίστωσαν ότι τα θύματα τους προέρχονται από πύραυλους αμερικανικής παραγωγής.




Σύμφωνα με τα ίδια τα τουρκικά ΜΜΕ, τις τελευταίες δυο μέρες οι τουρκικές δυνάμεις καθώς και οι δυνάμεις των υποστηριζόμενων από την Τουρκία δυνάμεων της συριακής αντιπολίτευσης, δέχονται αλλεπάλληλες επιθέσεις από την πλευρά των Κούρδων με αντιαρματικούς πυραύλους τύπου Tow, αμερικανικής κατασκευής.

Οι επιθέσεις αυτές γίνονται στο μέτωπο της πόλης El Bab, η οποία παρά τις βαρύγδουπες δηλώσεις των Τούρκων ότι θα έπεφτε σε μια μέρα μέχρι τώρα δεν κατάφεραν να την καταλάβουν ενώ έχει ανοίξει δεύτερο μέτωπο με τους Κούρδους οι οποίοι άρχισαν να χτυπούν ανοιχτά τις τουρκικές δυνάμεις. Μάλιστα οι Κούρδοι έχουν προελάσει στο μέτωπο της El Bab και έχουν κυρίευση όπως αναφέρεται 17 χωριά της περιοχής.

Εκτός από τους αντιαρματικούς πυραύλους οι Τούρκοι διαπιστώνουν ότι οι Κούρδοι χρησιμοποιούν τεθωρακισμένα αμερικανικής προέλευσης, άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη για την Άγκυρα, που έχει οργιστεί με την κατάσταση αυτή καθώς διαβλέπει πως οι Αμερικανοί έχουν γύρει την πλάστιγγα υπέρ των Κούρδων. :nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.