Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΡΙΣΙΜΟ 24ΩΡΟ: ΒΡΗΚΑΝ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ ΘΟΔΩΡΟΥ ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ; ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΟΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ

22χρονος κρατείται στην Ασφάλεια και ανακρίνεται, καθώς θεωρείται ύποπτος για το έγκλημα - Η δολοφονία του φοιτητή ΤΕΙ Πληροφορικ...



22χρονος κρατείται στην Ασφάλεια και ανακρίνεται, καθώς θεωρείται ύποπτος για το έγκλημα







- Η δολοφονία του φοιτητή ΤΕΙ Πληροφορικής είχε αποκαλυφθεί τον Μάιο του 2016 σε απόμερη περιοχή της Πεντέλης, κοντά στους Θρακομακεδόνες
- Δίπλα στη σορό του 20χρονου είχαν βρεθεί κάλυκες από φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, τα οποία όμως ήταν παλιά

Κοντά στην εξιχνίαση του στυγερού εγκλήματος της Πεντέλης, με θύμα τον 20χρονο φοιτητή ΤΕΙ, Θεόδωρο Γαλαζούλα, ίσως βρίσκονται οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.




Οι ερευνητές της Ασφάλειας, εδώ και ένα 24ωρο, κρατούν και ανακρίνουν στα γραφεία τους, έναν 22χρονο, επίσης φοιτητή ΤΕΙ, καθώς θεωρείται ύποπτος, για την δολοφονία του Θ. Γαλαζούλα και μάλιστα για διαφορές που φέρεται να είχαν.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στο σπίτι του 22χρονου προσαχθέντα βρέθηκε ποσότητα χασίς και για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί, τον οδήγησαν στο Αυτόφωρο, όπου και έλαβε αναβολή δυο ημερών με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να είναι σε θέση να μπορούν να τον ανακρίνουν αυτό το διάστημα και επιπλέον να συλλέξουν στοιχεία, όσο αυτό είναι δυνατόν.

Στην προσαγωγή του συγκεκριμένου νεαρού έφθασαν οι αστυνομικοί, έπειτα από ενδελεχή ανάλυση τηλεφωνικών κλήσεων από και προς το κινητό του θύματος και επιπλέον από τις τηλεφωνικές συνομιλίες, που είχαν καταγραφή.

Η συγκεκριμένη διαδικασία ήταν ιδιαιτέρως χρονοβόρα για τους ερευνητές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, καθώς το κινητό τηλέφωνο του θύματος δεν είχε βρεθεί, ούτε στο σημείο της δολοφονίας, ούτε στο σπίτι του. Κάτι που σημαίνει πως ο δράστης είχε φροντίσει να εξαφανίσει την συσκευή κινητής τηλεφωνίας, προφανώς γιατί θα τον “έκαιγε” λόγω επαφών και τηλεφωνικών κλήσεων με τον 20χρονο φοιτητή.

Έτσι, οι αστυνομικοί ζήτησαν από τον Εισαγγελέα άμεση άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών και συνομιλιών, προκειμένου να εντοπίσουν ύποπτες κλήσεις και συνομιλίες, που ήταν δυνατόν να ρίξουν φως σε αυτό το πραγματικά περίεργο έγκλημα.

Πάντως, όπως αναφέρουν οι -μέχρι τώρα- πληροφορίες, ο 22χρονος που έχει προσαχθεί στην Ασφάλεια και ανακρίνεται, αρνείται σθεναρά οποιαδήποτε εμπλοκή του στην στυγερή δολοφονία.

Οι δυσκολίες στην εξιχνίαση του εγκλήματος




Η δολοφονία του φοιτητή είχε αποκαλυφθεί τον Μάιο του 2016 σε απόμερη περιοχή της Πεντέλης, κοντά στους Θρακομακεδόνες, ενώ δίπλα στην σορό του 20χρονου είχαν βρεθεί κάλυκες από φυσίγγια κυνηγετικού όπλου, τα οποία όμως ήταν παλιά.

Μέρες νωρίτερα οι γονείς του Θ. Γαλαζούλα είχαν δηλώσει στο Α/Τ Γλυκών Νερών, όπου βρίσκεται το σπίτι τους, την εξαφάνιση του γιου τους, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι απόγευμα Σαββάτου για να πάει βόλτα με φίλους του και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, που αμέσως είχαν αναλάβει τις έρευνες, συνάντησαν δυσκολίες στην εξιχνίαση του ειδεχθούς εγκλήματος, καθώς το θύμα ήταν ένα καλό παιδί, που ποτέ δεν είχε απασχολήσει για το παραμικρό τις Αρχές.
Είχε τελειώσει την θητεία του στις Ένοπλες Δυνάμεις και πλέον εκείνη την εποχή είχε στραφεί στις σπουδές πληροφορικής στο ΤΕΙ. Ήταν ένα παιδί κοινωνικό, με καλές παρέες και ζωή, που δεν παρέπεμπε σε παραβατικότητα.
Κατά συνέπεια, οι αστυνομικοί μέσα από δεκάδες καταθέσεις φίλων και συγγενών προσπαθούσαν να βρουν το μίτο που θα τους οδηγούσε στην άκρη του λαβυρίνθου και εν τέλει στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Όπως είχε διαπιστωθεί από την πρώτη στιγμή, ο Θ. Γαλαζούλας είχε πάει ανυποψίαστος στο ραντεβού με το δολοφόνο του, ο οποίος τον πυροβόλησε τρεις φορές και στην συνέχεια τον μετέφερε με αυτοκίνητο στο απόμερο σημείο της Πεντέλης, όπου και βρέθηκε το πτώμα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ - newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.