Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΣ...!!! ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΜΟΥΜΟΥΕ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΗΚΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ...!!!

ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΚΩΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ... ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΝΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΘΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ......

Κάτοικοι στην Ειδομένη ύψωσαν τη σημαία της χούντας – ΦΩΤΟ




ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΚΩΜΕΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ... ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΝΟΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΘΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ... ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ; ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ... ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ DAILYTHESS...




Φτάνοντας στην Ειδομένη τώρα πια τίποτα δε θυμίζει ότι αυτό το μικρό κομμάτι ελληνικής γης έγινε το χωριό – σύμβολο του προσφυγικού δράματος. Το μονοπάτι από το οποίο πέρασαν σχεδόν 1.000.000 πρόσφυγες και μετανάστες είναι άδειο και το μόνο που έχει απομείνει είναι οι συρμάτινοι φράχτες που στήθηκαν.

Εντύπωση όμως προκαλεί ότι μετά την εκκένωση του καταυλισμού στην Ειδομένη κάποιοι κάτοικοι «σήκωσαν» σημαίες της χούντας στην είσοδο του χωριού. Η σημαία που γράφει “ζήτω η 21η Απριλίου” κυματίζει στα δύο πρώτα σπίτια που συναντά κάποιος όταν φτάνει στην Ειδομένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.