Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ 19ΧΡΟΝΗ ΚΟΠΕΛΙΤΣΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ... ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΝ ΠΑΡΕΣΥΡΕ ΧΤΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΑΒΟΗΘΗΤΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ

Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει μία 19χρονη κοπέλα που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, με σοβαρές κρ...






Μάχη να κρατηθεί στη ζωή δίνει μία 19χρονη κοπέλα που νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, με σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 58χρονος τραπεζικός υπάλληλος οδηγούσε νωρίς το πρωί της Τετάρτης μέσα στην πόλη της Λαμίας σε κατάσταση υπερβολικής μέθης και με υπερβολική ταχύτητα.




Ξαφνικά και μόλις μισή ώρα μετά τις 8 και ενώ μία άτυχη 19χρονη περπατούσε στο δρόμο, ο ασυνείδητος οδηγός πραγματοποίησε έναν απότομο ελιγμό, έπεσε πάνω της, την παρέσυρε και την παράτησε σοβαρότατα τραυματισμένη και αιμόφυρτη στην άσφαλτο, ενώ στην συνέχεια καρφώθηκε σε τρία σταθμευμένα αυτοκίνητα, εγκαταλείποντας εκεί το αυτοκίνητό του.

Σαν να μην έτρεχε τίποτα, βγήκε από το αυτοκίνητο και έφυγε πεζός από το σημείο και μιάμιση ώρα μετά εντοπίστηκε από την Αστυνομία να περιφέρεται πεζός με κατεύθυνση το σπίτι του, όπου ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Παρότι είχε περάσει αρκετή ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες η μέτρηση του αλκοτέστ στην οποία υπεβλήθη ο δράστης ξεπέρασε το 0,80 g/l, την δεδομένη στιγμή της σύλληψής του.

Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς, με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας. Η 19χρονη νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας.
(Φωτό: Lamiareport.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.