Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΟ ΜΠΑΡ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΙΠΟΘΥΜΙΕΣ ΤΩΝ 15ΧΡΟΝΩΝ

Ανήλικοι μαθητές Γυμνασίου μεταφέρθηκαν σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο, έπειτα από κατανάλωση αμφιβόλου ποιότητος αλκοόλ σ...





Ανήλικοι μαθητές Γυμνασίου μεταφέρθηκαν σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση στο Νοσοκομείο, έπειτα από κατανάλωση αμφιβόλου ποιότητος αλκοόλ σε πάρτυ που έκαναν σε κλαμπ της Λεωφόρου Κηφισίας.
Περίπου 50 ανήλικοι μαθητές της 2ας και της 3ης Γυμνασίου τριών ιδιωτικών σχολείων των Βορείων Προαστίων, ανήμερα τις Εθνικής Επετείου, κανόνισαν μεταξύ τους ένα πάρτυ σε γνωστό κλαμπ της Λ. Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου, αφού πρώτα ενημέρωσαν σχετικά τους γονείς τους προκειμένου να λάβουν και την σχετική άδεια.

Περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα της Παρασκευής, η μητέρα μιας 15χρονης ανησυχώντας για την αργοπορία της κόρης της και κυρίως το γεγονός πως δεν απαντούσε στις αλλεπάλληλες τηλεφωνικές της κλήσεις, πήρε το αυτοκίνητο της και έφθασε έξω από το συγκεκριμένο κλαμπ.

Η έντρομη μητέρα είδε έξω από το κέντρο την 15χρονη κόρη της σχεδόν σε ημικωματώδη κατάσταση, ενώ άλλοι 10 ανήλικοι μαθητές, είτε ξερνούσαν, είτε βρίσκονταν και αυτοί σε λιπόθυμη κατάσταση, λόγω της καταναλώσης αλκοόλ.

Αμέσως ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και μέσα σε λίγα λεπτά τα παιδιά είχαν μεταφερθεί στο Νοσοκομείο, προκειμένου να τους προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.



Το απόγευμα της Παρασκευής και ενώ η 15χρονη κόρη της είχε συνέλθει και είχε διαπιστωθεί πως δεν διατρέχει πια κίνδυνο η υγεία της, η αγανακτισμένη μητέρα ενημέρωσε την Ασφάλεια, με αποτέλεσμα αστυνομικοί του Τμήματος Ανηλίκων να πάρουν δείγματα απ' όλα τα ποτά του κλαμπ και παράλληλα δείγμα αίματος από την 15χρονη μαθήτρια, προκειμένου να διαπιστωθεί από Ιατροδικαστή και το Γενικό Χημείο του Κράτους, το είδος των ποτών που σέρβιραν οι υπεύθυνοι του κλαμπ στα παιδιά, πέραν του γεγονότος βέβαια πως ο Νόμος απαγορεύει ρητά την διάθεση αλκοολούχων ποτών σε ανήλικους μαθητές.

Θεοδόσης Πάνου

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.