Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΟΙ.... 1000 ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ...

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Ιρακινοί στρατιώτες από το θέαμα που αντίκρισαν σε λαγούμια κάτω από τη γη. Ανακάλυψαν μια υπό...

Βρέθηκε υπόγεια φυλακή του ISIS στο Ιράκ – 1.000 όμηροι ήταν κάτω από τη γη






Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι Ιρακινοί στρατιώτες από το θέαμα που αντίκρισαν σε λαγούμια κάτω από τη γη.

Ανακάλυψαν μια υπόγεια φυλακή της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος (ISIS), στην περιοχή Αλ Σούρα στα νότια της επαρχίας της Νινευή, όπου μέσα κρατούνταν και είχαν εγκαταλειφθεί στη μοίρα τους περισσότεροι από 1.000 αιχμάλωτοι των τζιχαντιστών.




Την ανακοίνωση για την ανακάλυψη της φυλακής έκανε το μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου της επαρχίας Νινευή του βορειοδυτικού Ιράκ, Χουσάμ Αλ Ντιν Αλ Αμπάρ.

Όπως εξήγησε ο Αμπάρ, μιλώντας στους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου, η υπόγεια φυλακή του ISIS ανακαλύφθηκε τυχαία από στρατιώτες που καθάριζαν την περιοχή Αλ Σούρα από εκρηκτικά και παγίδες που είχαν αφήσει πίσω τους οι τρομοκράτες.

Μεταξύ των 1.000 και πλέον κρατούμενων είναι πολλοί αξιωματικοί, στρατιώτες και αστυνομικοί των ιρακινών δυνάμεων που είχαν πιαστεί αιχμάλωτοι από τους τζιχαντιστές.

«Οι κρατούμενοι απελευθερώθηκαν και μεταφέρθηκαν σε ασφαλή περιοχή», πρόσθεσε ο Αμπάρ.

«Το Ισλαμικό Κράτος βασάνισε και συνέλαβε χιλιάδες κατοίκους της Νινευή και πραγματοποίησε εγκλήματα εις βάρος του πληθυσμού», είπε ακόμα. http://www.tribune.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.