Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΚΑΤΙ ΓΔΥΝΕΤΑΙ» ΠΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑ ΣΕ ΤΣΕΧΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ: ΤΥΦΛΗ ΠΑΙΚΤΡΙΑ ΕΔΕΙΞΕ... ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΣ ΤΗΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ! - ΒΙΝΤΕΟ-!

Με το στόμα ανοιχτό, τρίβοντας παράλληλα τα μάτια τους, έμειναν οι τηλεθεατές μιας δημοφιλούς βρετανικής εκπομπής μαγειρικής, η οποία ...




Με το στόμα ανοιχτό, τρίβοντας παράλληλα τα μάτια τους, έμειναν οι τηλεθεατές μιας δημοφιλούς βρετανικής εκπομπής μαγειρικής, η οποία αποδείχθηκε πολύ πιο… καυτή από ό,τι περίμεναν.
Και αυτό όχι γιατί μαγείρεψαν μεξικάνικο, αλλά επειδή μία παίκτρια είχε ένα ιδιαίτερα αποκαλυπτικό ατύχημα, το οποίο έκανε ακόμα πιο αποκαλυπτικό!
Η Zaneta Stastna, συμμετείχε στην εκπομπή «Come Dine With Me» (το δικό μας «Κάτι Ψήνεται»), όταν το ροζ τοπ της την πρόδωσε μπροστά στις κάμερες, φανερώνοντας το στήθος της.
Η Τσέχα, η οποία μάλιστα έχει χάσει το φως της, όχι μόνο δεν έδειξε να ενοχλείται και να ντροπιάζεται, αλλά κατέβασε τελείως το στράπλες μπλουζάκι της ξεσπώντας σε γέλια, ενώ μία συμπαίκτριά της δεν δίστασε να την πειράξει, τσιμπώντας την!
Το «Come Dine With Me», το οποίο βγήκε στον αέρα το 2005, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα προγράμματα του καναλιού «Channel 4». Μεγάλο μέρος ωστόσο της απήχησής του οφείλεται στη δηκτική και σαρκαστική αφήγηση του κωμικού Dave Lamb, ενώ το κόνσεπτ έχουν πάρει πολλοί ακόμη τηλεοπτικοί σταθμοί σε ολόκληρο τον κόσμο…







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.