Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΟΓΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΕΩΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΣΩΣΕΙ!

"Ελεος κανεις δεν αντιδρά ενα ζώο πεθαινει...παίρνουμε τηλεφωνα απο το πρωί αστυνομια... δημο.... εισαγγελία.... φιλοζωικες οργανώ...


"Ελεος κανεις δεν αντιδρά ενα ζώο πεθαινει...παίρνουμε τηλεφωνα απο το πρωί αστυνομια... δημο.... εισαγγελία.... φιλοζωικες οργανώνσεις, ΝΤΟΠΗ.. ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΑΛΟΓΑ......?".

Είναι η έκκληση του Πατρινού επιχειρηματία Αλέξη Μετζελόπουλου, ο οποίος εντόπισε το άλογο κοντά στην επιχείρησή του και προσπάθησε να το βοηθήσει. Παράλληλα, ανέβασε βίντεο και στοιχεία στο facebook καλώντας οποιονδήποτε μπορεί να βοηθήσει ενώ ήδη έχει καλέσει τηλεφωνικώς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Στην ανάρτηση που έχει κάνει στο facebook, πολλοί ήσαν εκείνοι που έσπευσαν να ρωτήσουν περισσότερες λεπτομέρειες για να βοηθήσουν, όπως επίσης έχουν κοινοποιηθεί και στοιχεία πολιτών που μπορούν να εξετάζουν το άτυχο ζώο. Ο Πατρινός επιχειρηματίας παρόλα αυτά, αναμένει την επίσημη αντίδραση των αρμοδίων αρχών.


http://dete.gr/σοκ-αργοπεθαίνει-αβοήθητο-άλογο-εκκλ/

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.