Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΝΝΥ Ο ΚΩΔΙΚΑΣ ΣΙΩΠΗΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ

« Πιστεύω ότι ο Νικολάι κάτι έκανε στην Άννυ όταν έμειναν μόνοι στο δωμάτιο »... Αυτή η αινιγματική δήλωση ανήκει στον πατέρα της...

Σοκ από τα υπονοούμενα για σεξουαλική κακοποίηση της μικρής Άννυ

«Πιστεύω ότι ο Νικολάι κάτι έκανε στην Άννυ όταν έμειναν μόνοι στο δωμάτιο»...
Αυτή η αινιγματική δήλωση ανήκει στον πατέρα της μικρή Άννυ και αφορά τον φίλο του, τον οποίο «καρφώνει», υπονοώντας ότι έχει ευθύνη για ότι συνέβη στο παιδί.
Στην ερώτηση αν ο Νικολάι έμενε μόνος με τη μικρή στο δωμάτιο του σπιτιού της, ο Σάββας απάντησε «ναι όταν πήγαινα τουαλέτα», συμπληρώνοντας «μπορεί και για δέκα λεπτά».
Την εξομολόγηση - σοκ πραγματοποίησε ο Στάνισλαβ Μπαρκατζίεβ (Σάββας) μιλώντας στον ψυχίατρο, καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών Γιάννη Παπαδάτο, ο οποίος τον εξέτασε τον Σεπτέμβριο του 2015, μέσα στις φυλακές Κέρκυρας.
Όπως σημειώνει ρεπορτάζ της εφημερίδας "Espresso", ο κ. Παπαδάτος κάνει λόγο για κώδικα σιωπής, τονίζοντας «υπάρχει πέπλο απόλυτης σιωπής για την ακριβή ώρα και τον τρόπο θανάτου της Άννυ», κάτι που είχε δηλώσει και στην κατάθεσή του ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας πριν από λίγες ημέρες, παγώνοντας το ακροατήριο, όταν μίλησε για την πιθανότητα σεξουαλικής κακοποίησης του άτυχου παιδιού.
Συνεχίζοντας, η εφημερίδα αναφέρει ότι ο καθηγητής Ψυχιατρικής εμφανίζεται πεπεισμένος ότι υπάρχει ένοχο μυστικό, το οποίο κρύβει καλά ο πατέρας της Άννυ.
«Δεν πιστεύω ότι ο Σάββας είχε προμελετήσει το έγκλημα. Πιστεύω πως κάτι έγινε και δεν μας το λένε. Δεν είναι η προσωπικότητα που θα έκανε κάτι τέτοιο», αναφέρει ο κ. Παπαδάτος πιθανολογώντας ότι ενδεχομένως να πρόκειται για «κάτι σεξουαλικού τύπου, που κρύβεται».
Στην ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη του για τον 28χρονο πατέρα, ο καθηγητής τονίζει: «Είναι προφανές ότι η μη αναφορά στην ώρα και στον τρόπο θανάτου της ανήλικης δεν μπορεί να είναι αποτέλεσμα ψυχικής διαταραχής, διατάραξης συνείδησης ή λήψης ναρκωτικών ουσιών. Διότι σε όλες αυτές τις περιπτώσεις θα υπήρχαν μνημονικές καταγραφές, έστω και αλλοιωμένες. Επομένως η μη αναφορά στα συμβάντα θανάτου της ανήλικης από τον κατηγορούμενο είναι ερμηνεύσιμη μόνο στο πλαίσιο επιλογής απόκρυψης γεγονότων και ανάλογης υπεράσπισης του εαυτού του», καταλήγει ο κ. Παπαδάτος. newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.