Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΕΝΕΔΡΑ ΣΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ... ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Άγνωστοι που επέβαιναν σε Ι.Χ. παρακολουθούσαν το θύμα για αρκετή ώρα - Έπειτα τον προσπέρασαν και προσπάθησαν να του κλείσουν τον δρόμ...



Άγνωστοι που επέβαιναν σε Ι.Χ. παρακολουθούσαν το θύμα για αρκετή ώρα - Έπειτα τον προσπέρασαν και προσπάθησαν να του κλείσουν τον δρόμο για να τον ληστέψουν

Με πολλή προσοχή διερευνούν οι αστυνομικές αρχές της Άμφισσας την καταγγελία που δέχθηκαν από τον οδηγό ενός οχήματος που μετέφερε διάφορα προϊόντα, για την απόπειρα ληστείας σε βάρος του από αγνώστους που του έστησαν ενέδρα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το παρ’ ολίγον θύμα, ενώ κινούνταν στην επαρχιακή οδό Επταλόφου - Αράχωβας στην περιοχή του Σκάμνου, άγνωστοι που επέβαιναν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και τον παρακολουθούσαν για αρκετή ώρα τον προσπέρασαν και προσπάθησαν να του κλείσουν τον δρόμο για να τον ληστέψουν.

Όπως αναφέρει το Amfissapress.gr, ο έμπειρος οδηγός έκανε παράτολμους ελιγμούς με τους οποίους κατάφερε να αποφύγει το άλλο αυτοκίνητο που είχε κλείσει κάθετα το δρόμο και να ξεφύγει. Μετά από αυτό, οι άγνωστοι επιβάτες δεν συνέχισαν την καταδίωξη και εξαφανίστηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.