Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΕΤΡΩΓΕ» ΤΟΝ ΔΙΔΥΜΟ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ!

Μια νεαρή γυναίκα, με το όνομα Natashjja Heming, από το Σίδνεϊ άρχισε να νιώθει έναν έντονο, οξύ πόνο στην κοιλιά της στην ηλικία των 13 ...


Μια νεαρή γυναίκα, με το όνομα Natashjja Heming, από το Σίδνεϊ άρχισε να νιώθει έναν έντονο, οξύ πόνο στην κοιλιά της στην ηλικία των 13 ετών αλλά θεωρούσε ότι είναι πόνος περιόδου όπως αναφέρει η βρετανική Daily Mail.

Σχεδόν 10 χρόνια αργότερα, στην ηλικία των 22 ετών, της είπαν ότι η αιτία δεν ήταν αυτό που φανταζόταν, αλλά στην πραγματικότητα μια κύστη που αναπτυσσόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η ίδια πάντως αναφέρει μεταξύ αστείου και σοβαρού ότι «έφαγε τον δίδυμο της μέσα στη μήτρα της, πράγμα το οποίο δεν είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο αλλά έχει αναφερθεί».



Ο ισχυρισμός της βασίζεται στο γεγονός ότι η μάζα που βρέθηκε στο σώμα της περιείχε μαλλιά, δόντια, νωτιαίο υγρό και ανθρώπινο ιστό δέρματος τυλιγμένο γύρω από τις σάλπιγγες της.

Η ίδια άρχισε να επισκέπτεται τους γιατρούς για τον περίεργο πόνο της στην αριστερή πλευρά του σώματός της από τότε που ήταν 14 ετών αλλά οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να δώσουν μια ολοκληρωμένη και σαφή απάντηση στο τι το προκαλεί. Ο πόνος αυξανόταν όσο μεγάλωνε αλλά προσπαθούσε να το αντιμετωπίσει μόνη της εφόσον οι γιατροί δεν είχαν μια απάντηση. Όταν όμως ενηλικιώθηκε, ο πόνος πλέον ήταν τόσο δυνατός και αφόρητος ώστε αποφάσισε να επισκεφθεί εκ νέου έναν γιατρό που της είχε συστήσει ένας φίλος της.



Τελικά, κατά τη διάρκεια ενός υπερηχογραφήματος διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για μια μεγάλη κύστη η οποία παγιδεύτηκε στο σώμα της κατά τη διάρκεια της εμβρυϊκής ανάπτυξής της. Η ίδια ένιωσε αμέσως μια ανησυχία αλλά και μια ανακούφιση καθώς, όπως λέει, διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν... τρελή και ότι δεν έβγαζε από το μυαλό της παράξενα συμπτώματα.



Προχώρησε έτσι σε χειρουργείο και από τα ευρήματα ειπώθηκε ότι πιθανόν να ήταν κάποιος δίδυμο που είχε απορροφηθεί από την ίδια. Μάλιστα η μητέρα της θεωρεί κάτι τέτοιο πολύ πιθανόν εφόσον υπάρχει ιστορικό διδύμων στην οικογένεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.