Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΟΛΥ ΑΓΡΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΤΕΞΑΣ: ΤΟΝ ΨΕΚΑΖΑΝ ΜΕ ΣΠΡΕΪ ΠΙΠΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΝΕΡΟ... ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ

Σοκάρουν οι εικόνες μέσα από φυλακή στο Τέξας όπου ο 35χρονος πατέρας 4 παιδιών Michael Sabbie πέθανε στο κελί του. Στο αποκαλυπτι...



Σοκάρουν οι εικόνες μέσα από φυλακή στο Τέξας όπου ο 35χρονος πατέρας 4 παιδιών Michael Sabbie πέθανε στο κελί του.
Στο αποκαλυπτικό βίντεο φαίνονται οι δεσμοφύλακες να τον ψεκάζουν με σπρέι πιπεριού, με τον Michael Sabbie να ουρλιάζει πως δεν μπορεί να αναπνεύσει και να ικετεύει τους φύλακες για λίγο νερό. Λίγες ώρες αργότερα πέθανε στο κελί του, με τον ιατροδικαστή να αποδίδει τον θάνατό του σε φυσικά αίτια.



Οι δεσμοφύλακες φαίνονται να ρίχνουν τον Michael Sabbie στο πάτωμα και να τον σέρνουν στους διαδρόμους της φυλακής, υποστηρίζοντας ότι αντιστεκόταν στις αρχές. Όπως φαίνεται στο βίντεο μέσα από τη φυλακή, ο Michael όταν επέστρεφε στο κελί του αισθάνθηκε δυσφορία και σταμάτησε να πάρει ανάσες. Τότε τον προσέγγισε ένας φρουρός και μετά από μια σύντομη στιχομυθία τον έριξε στο έδαφος.



Σε άλλα πλάνα φαίνονται 5 αστυνομικοί να τον κρατάνε κάτω και ενώ τον διέταξαν να βάλει τα χέρια πίσω από την πλάτη του, τους έλεγε επανειλημμένα πως δεν μπορεί να αναπνεύσει. "Σας παρακαλώ, δεν μπορώ να αναπνεύσω. Έχω πνευμονία". Αφού τον μετέφεραν στην ιατρική πτέρυγα, τον έβαλαν κάτω από το νερό ενώ φορούσε τα ρούχα του και λιποθύμησε.

Αφού αντάλλαξε κάποια λόγια με έναν αξιωματικό, τον διέταξε να σηκωθεί γιατί διαφορετικά θα του έριχναν χημικά. "Σας παρακαλώ! Λυπάμαι. Συγγνώμη", ακούγεται να τους λέει. Ενώ βρισκόταν στο πάτωμα, ένας αξιωματικός ακούγεται να λέει στην κάμερα πως ο δράστης έχει καθίσει στο πάτωμα. Σηκώστε τον στα πόδια του". Ο Michael βρέθηκε τελικά νεκρός μέσα στο κελί του την επόμενη μέρα, με τον ιατροδικαστή να κρίνει ως φυσικά τα αίτια θανάτου του.

newsit

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.