Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!!! ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΟ ΟΙ ΛΑΘΡΟ... ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ...!!!

. . Οι δράστες, δύο Σύροι και ένας Αφγανός, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ληστεία, βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, το βράδυ του Σ...

.Θεσσαλονίκη: Εξέλιξη - ΣΟΚ στην υπόθεση βιασμού της 23χρονης φοιτήτριας από μετανάστες
.Οι δράστες, δύο Σύροι και ένας Αφγανός, που αντιμετωπίζουν κατηγορίες για ληστεία, βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, το βράδυ του Σαββάτου (01/10/2016) είχαν αρπάξει τις τσάντες δύο γυναικών, πάλι μέσα στο ΑΠΘ, όπως αναφέρει ανακοίνωση της Αστυνομίας.
Πλέον, το σοκαριστικό σενάριο που εξετάζουν κι οι Αρχές είναι μήπως οι δράστες έχουν επιτεθεί και σε άλλες κοπέλες κατά το παρελθόν, οι οποίες δεν βρήκαν το κουράγιο να καταγγείλουν το συμβάν, όπως συχνά συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις.
Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε διαμέρισμα που είχε μισθώσει ένας εκ των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 1.077 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, χρηματικό ποσό και ρολόγια.
Όσον αφορά την επίθεση στην Πανεπιστημιούπολη κατηγορούνται ένας 17χρονος, ένας 20χρονος κι ένας 27χρονος, που σύμφωνα με την καταγγελία, λήστεψαν τους δύο νεαρούς και στη συνέχεια προέβησαν σε ασελγείς πράξεις εναντίον της κοπέλας..
.Κατόπιν ερευνών οι τρεις παραπάνω, εντοπίστηκαν σε διαμέρισμα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου κατά την αστυνομική έφοδο βρίσκονταν άλλοι τέσσερις αλλοδαποί, ενώ από τον ίδιο χώρο κατασχέθηκαν περίπου 2 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία φαίνεται ότι προορίζονταν για διακίνηση.
Την ίδια ώρα που η 23χρονη φοιτήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης έχει κλειστεί στον εαυτό της και προσπαθεί να ξεπεράσει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια των τριών αδίστακτων μεταναστών, η εισαγγελική λειτουργός που τους... υποδέχθηκε στο γραφείο της τους άσκησε βαριές ποινικές διώξεις για τις αποτρόπαιες πράξεις στις οποίες προέβησαν.
Η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, Αργυρή Βαλούση, έδειξε αργά χθες το βράδυ στους συλληφθέντες την πόρτα του ανακριτή, παραπέμποντάς τους κατά περίπτωση με τις κακουργηματικές διώξεις για ομαδικό βιασμό, ληστεία, κατοχή και εμπορία ναρκωτικών και διακεκριμένες κλοπές.
Από τους επτά συλληφθέντες που έπεσαν στα χέρια της Αστυνομίας, μετά την καταγγελία της 23χρονης, οι τρεις κατηγορούνται για την επίθεση εναντίον της φοιτήτριας, ενώ οι υπόλοιποι σύμφωνα με τις έρευνες των αστυνομικών φαίνεται να είναι αναμεμειγμένοι σε διάφορες άλλες εγκληματικές ενέργειες.
Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η εισαγγελική λειτουργός, παρότι στη δικογραφία που έφτασε στα χέρια της είδε ότι δύο από τους κατηγουρούμενους είναι ανήλικοι, δεν «έσπασε» τη δικογραφία σε δύο σκέλη και τους παρέπεμψε όλους να απολογηθούν στον τέταρτο ανακριτή, από τον οποίο οι κατηγορούμενοι ζήτησαν και πήραν προθεσμία.
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.