Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΩΡΑ: ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΘΡΩΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Η σπείρα δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην εγχώρια αγορά, καθώς και στις κλοπές οχημάτων - Εως αυτή την ώρα έχουν ...


Η σπείρα δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην εγχώρια αγορά, καθώς και στις κλοπές οχημάτων - Εως αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί επτά άτομα

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σε Ιωάννινα, Αιτωλοακαρνανία και Αττική, για την εξάρθρωση πολυμελούς εγκληματικής οργάνωσης, η οποία δραστηριοποιείται στη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην εγχώρια αγορά, καθώς και στις κλοπές οχημάτων.

Εως αυτή την ώρα έχουν συλληφθεί επτά άτομα, εκ των οποίων οι έξι είναι αλλοδαποί και ο ένας Έλληνας, ενώ έχουν κατασχεθεί 73 κιλά κάνναβης σε διαλυτήριο αυτοκινήτων, που εντοπίστηκε σε περιοχή της Δυτικής Αττικής. Παράλληλα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος Ι.Χ αυτοκινήτων και φορτηγών, καθώς και εκατοντάδες εξαρτήματα, ανταλλακτικά, άδειες και πινακίδες κυκλοφορίας.

Επίσης, σε έρευνες που έγιναν σε οικίες και οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία πιστόλια, φυσίγγια και μεγάλος αριθμός πλαστών εγγράφων, σφραγίδων, ταυτοτήτων και κλειδιών αυτοκινήτων.

Μετά την ολοκλήρωση της επιχείρησης αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.