Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΝΑΣΤΑΝΑΞΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΦΙΝΙΣΤΡΙΝΙΑ ΛΕΕΙ! ΧΑΜΟΣ ΣΕ ΠΛΟΙΟ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ... ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΣΑΚΩΤΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ!

Πανικός εν πλω - Τσάκωσε τη γυναίκα του στην καμπίνα να βγάζει τα μάτια της! Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη πριν μερικές ημέρε...




Πανικός εν πλω - Τσάκωσε τη γυναίκα του στην καμπίνα να βγάζει τα μάτια της!

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη πριν μερικές ημέρες σε πλοίο που ξεκίνησε από το λιμάνι του Πειραιά για νησί των Κυκλάδων. Πρωταγωνιστές; Ένα παντρεμένο ζευγάρι και ο... εραστής της άτακτης συζύγου που προκάλεσαν αναστάτωση τόσο στο πλήρωμα όσο και στους επιβάτες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η σύζυγος ένιωσε αδιαθεσία και ο άντρας της προσφέρθηκε να της βρει καμπίνα για το ταξίδι. Γνωρίζοντας πως ο καλός της καπνίζει σαν τρελός είχε όλο το πεδίο ελεύθερο να δράσει καθώς ο σύζυγος είχε πιάσει την κουβέντα στο κατάστρωμα το τσιγάρο πήγαινε σύννεφο.

Την ίδια στιγμή η άτακτη σύζυγος είχε ήδη κλειδωθεί στην καμπίνα με τον εραστή της και έβγαζαν τα μάτια τους! Το περιστατικό υπέπεσε στην αντίληψη αρκετών επιβατών.
Αναστέναξαν μέχρι και τα φιλιστρίνια! Κάποια στιγμή ο σύζυγος επέστρεψε στην καμπίνα για να δει εάν η γυναίκα του που υποτίθεται ότι ένιωθε αδιαθεσία είναι καλά. Τα είδε όλα ο άνθρωπος. Άκουσε τα βογγητά και κόντεψε να σπάσει την πόρτα για να μπει στην καμπίνα. Και εκεί άρχισε το show.

Η πόρτα άνοιξε, ο εραστής βγήκε και το κυνηγητό στους διαδρόμους του πλοίου ξεκίνησε! Μπροστά ο εραστής να τρέχει κι από πίσω ο σύζυγος και τα μέλη του πληρώματος για να γλιτώσουν τα χειρότερα. Τις πληροφορίες μετέφεραν άνθρωποι που ήταν στο πλοίο σύμφωνα με το alldaynews. Έπειτα από αυτό το σκηνικό, το πιο λογικό είναι να μην συνεχίστηκαν οι διακοπές του ζευγαριού.


http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.