Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΩΣΙΚΑ ΠΥΡΑΥΛΟΦΟΡΑ ΚΑΤΑΔΡΟΜΙΚΑ ΑΠΕΠΛΕΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΛΟΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ

Δύο μικρά πυραυλοφόρα καταδρομικά από το Στόλο της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας, απέπλευσαν από τη βάση τους στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας, ...




Δύο μικρά πυραυλοφόρα καταδρομικά από το Στόλο της Μαύρης Θάλασσας της Ρωσίας, απέπλευσαν από τη βάση τους στη Σεβαστούπολη της Κριμαίας, για να ενισχύσουν την ομάδα των ρωσικών πολεμικών πλοίων στη Μεσόγειο.








Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Ria Novosti, που επικαλείται τον εκπρόσωπο του στόλου της Μαύρης Θάλασσας, Νικολάι Βοσκρεσένσκι,. τα πλοία είναι το ‘Σερπούχοφ’ και το ‘Ζελένι Ντολ’ [МРК "Серпухов" και "Зеленый Дол"], τα οποία απέπλευσαν στις 4 Οκτωβρίου, και έχουν περάσει τα Στενά, με πορεία στην Ανατολική Μεσόγειο.







Σύμφωνα με τον ίδιο, θα αποτελέσουν μέρος της μόνιμης ομάδας του ρωσικού πολεμικού ναυτικού στη θαλάσσια ζώνη της Μεσογείου για ένα διάστημα, αφού έχει προγραμματισθεί η παρουσία τους εκ περιτροπής.







Τα δύο μικρά ρωσικά πολεμικά πλοία εκτός από το σύστημα αντιπυραυλικής άμυνας είναι εξοπλισμένα με την τελευταία έκδοση των πυραύλων μεγάλου βεληνεκούς «Καλίμπρι- ΝΚ» [Калибр-НК].





--
The Hellenic Information Team

http://www.echedoros-a.gr/2016/10/blog-post_64.html

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.