Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΜΑΝΧΑΤΑΝ: ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΑΡΑ ΕΣΤΗΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΤΗ ΓΥΜΝΗ ΧΙΛΑΡΙ ΜΕ ΤΑ ΤΡΑΓΟΠΟΔΑΡΑ!

Έντονοι διαπληκτισμοί και επεισόδια έλαβαν χώρα σήμερα στο κέντρο του Μανχάταν, όταν υποστηρίκτρια της Χίλαρι Κλίντον «επιτέθηκε» σε έν...



Έντονοι διαπληκτισμοί και επεισόδια έλαβαν χώρα σήμερα στο κέντρο του Μανχάταν, όταν υποστηρίκτρια της Χίλαρι Κλίντον «επιτέθηκε» σε ένα άγαλμα που είχαν στήσει σε υπαίθριο χώρο ψηφοφόροι του Τραμπ, και το οποίο έδειχνε την Δημοκρατική υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ γυμνή και με πόδια... τράγου.

Το περιστατικό έλαβε χώρα την Τρίτη το πρωί, όταν ο δημιουργός του αγάλματος-καρικατούρα έστησε το «έργο» του έξω από έναν σταθμό του μετρό, προκαλώντας κυκλοφοριακή συμφόρηση.

Μια γυναίκα, εκνευρισμένη από την προσβολή στο πρόσωπο της Χίλαρι Κλίντον, όρμηξε καταπάνω στο άγαλμα, σπάζοντας μεγάλα κομμάτια και διαπληκτίστηκε έντονα με τον «καλλιτέχνη» αλλά και έναν υποστηρικτή του Τραμπ, που προσπάθησαν να την εμποδίσουν.

Στη συνέχεια, κατέφτασε η αστυνομία στο σημείο και ανάγκασε τον «καλλιτέχνη» να απομακρύνει το σπασμένο άγαλμα από τον δρόμο. Ο δημιουργός του αγάλματος ζήτησε από την αστυνομία να συλλάβει τη γυναίκα για την καταστροφή του «έργου» του, ωστόσο δεν έχει αναφερθεί κάποια σύλληψη.

Το περιστατικό σχολιάστηκε εκτενώς στον διεθνή τύπο, με την πλειοψηφία των τοπικών μέσων να δικαιολογούν τη γυναίκα λόγω της χυδαίας και σεξιστικής φύσης του αγάλματος και άλλα μέσα να επισημαίνουν ότι παρόμοια γυμνά αγάλματα του Τραμπ έχουν τοποθετηθεί σε δημόσιους χώρους επί μέρες, χωρίς να έχει υπάρξει κάποιος βανδαλισμός.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.