Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!» ΧΟΝΤΡΟΣ ΚΑΥΓΑΣ ΑΔΩΝΙ - ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ - ΒΙΝΤΕΟ-

Ένταση επικράτησε στον τηλεοπτικό αέρα του Live News και του “E”, καθώς ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για “μαύρες μέρες γ...


Ένταση επικράτησε στον τηλεοπτικό αέρα του Live News και του “E”, καθώς ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μίλησε για “μαύρες μέρες για τη δημοκρατία”, ισχυριζόμενος ότι η κυβέρνηση “εκβιάζει το Ανώτατο Δικαστήριο”.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης προσάπτει στην κυβέρνηση ότι το κομματικό της όργανο αλλά και φιλικές σε εκείνη εφημερίδες δημοσίευσαν το όνομα του δικαστή του ΣτΕ, του οποίου η περίπτωση -που άπτεται και της προσωπικής του ζωής- εξετάζεται από τη Δικαιοσύνη.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ισχυρίζεται μάλιστα πως ρόλο “λαγού” στην όλη υπόθεση έπαιξε ο ανεξάρτητος πρώην βουλευτής των ΑΝΕΛ, Νίκος Νικολόπουλος, ο οποίος σύμφωνα με τον Άδωνι Γεωργιάδη “έχει αναλάβει όλες τις βρωμιές του ΣΥΡΙΖΑ”.

Ούτε λίγο, ούτε πολύ μάλιστα ο Άδωνις Γεωργιάδης υπονόησε ότι υπάρχει μεθόδευση ώστε να αλλάξει η σύνθεση του ΣτΕ. Απευθυνόμενος μάλιστα στον δημοσιογράφο της Αυγής που προσπαθούσε να του απαντήσει έκανε λόγο για... βοθροφυλλάδες, αποκαλώντας -σε ιδιαίτερα έντονο ύφος- την κυβέρνηση “φασίστες”.


Λίγο αργότερα, στο Live News, παρενέβη και ο Νίκος Νικολόπουλος, ώστε να απαντήσει για όσα ειπώθηκαν από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, για τον ίδιο.




http://www.newsit.gr/politikh/Agrios-kavgas-Adoni-dimosiografoy-tis-Aygis-Fasistes-den-ntrepeste-vids/666253

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.