Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...!! ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΝ 62ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΛΕΙΣΤΗ...!!!

«Ήταν η κακιά η ώρα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Αφού ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ο 60χρονος επρόκειτο να ο...


«Ήταν η κακιά η ώρα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς. Αφού ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες, ο 60χρονος επρόκειτο να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και ακολούθως στον ανακριτή για να απολογηθεί. Και πραγματικά νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου έφτασε στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Αλλά όταν οι αστυνομικοί που τον συνόδευαν έφτασαν στην πόρτα της εισόδου, τη βρήκαν... κλειστή.



Ο συνήγορος του κατηγορουμένου Νικόλαος Τούμπας δήλωσε πως υπήρχε διαδικαστικό πρόβλημα καθώς την ώρα που μεταφέρθηκε στην Ευελπίδων είχε τελειώσει το ωράριο της εισαγγελίας και έτσι θα απολογηθεί το πρωί της Κυριακής (23.10.2016).

Το φονικό έγινε για «ασήμαντη αιτία», δήλωσε ο συνήγορος του 60χρονου συνταξιούχου αστυνομικού, σημειώνοντας πως ο πελάτης του έχει μετανιώσει και ζητάει συγγνώμη και μακάρι να γυρνούσε ο χρόνος πίσω. Ο δράστης υποστηρίζει πως δέχτηκε απρόκλητη επίθεση από το θύμα και γι’ αυτό τράβηξε όπλο και τον σκότωσε. Ο συνήγορος του δράστη διέψευσε πως ο 60χρονος επέστρεψε το σπίτι του (όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες) για να πάρει το όπλο αλλά και όχι η συμπλοκή των δυο ανδρών έγινε μπροστά στο γυμναστήριο που διατηρούσε το θύμα. Όσον αφορά στο που βρισκόταν ο θύτης από την ώρα της δολοφονίας μέχρι τη στιγμή που πήγε στη ΓΑΔΑ για να παραδοθεί δήλωσε άγνοια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.