Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ! ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΑ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΜΕΛΟΣ ΜΚΟ ΕΙΝΑΙ Η 23ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ «ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΑΝ» ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!!

 Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας ώρας η 23χρονη φοιτήτρια στην οποία επιτέθηκαν σεξουαλικά οι λεθρομετανάστες στο ΑΠΘ είναι εθελόν...

Αποτέλεσμα εικόνας για αλληλεγγυες

 Σύμφωνα με πληροφορίες της τελευταίας ώρας η 23χρονη φοιτήτρια στην οποία επιτέθηκαν σεξουαλικά οι λεθρομετανάστες στο ΑΠΘ είναι εθελόντρια και αλληλέγγυα, μέλος ΜΚΟ που φρόντιζε λαθρομετανάστες σε δομή φιλοξενείας. Ακόμα δεν έχουμε μάθει που... αλλά θα το μάθουμε κι αυτό.

 Στον ίδιο χώρο φέρεται να κινείται και ο συνοδός της που την εγκατέληψε στο έλεος των λάθρο, προφανώς να ανταποδώσουν την φροντίδα της σπεύδοντας να φωνάξει την αστυνομία.

 Δεν είναι πρώτη φορά που αλληλέγγυα - εθελόντρια πέφτει θύμα των ανθρώπων που υποτίθεται φροντίζει. Υπενθυμίζουμε οτι στις αρχές Αυγούστου στο Κορινό Πιερίας δύο Σύριοι λάθρο 22 και 24 χρόνων επιτέθηκαν και κακοποίησαν νεαρή Αμερικανίδα εθελόντρια που... τους είχε πάει βόλτα στην παραλία.

 Αυτα για να αντιλαμβάνονται ορισμένοι πως η συντριπτική πλειοψηφία όλων όσων μας έχουν  κουβαληθεί... μονο πρόσφυγες δεν είναι 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.