Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ; ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΓΙΛΕΚΟ ΘΕΡΙΣΕ 16 ΗΓΕΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟ ΙΚ

Σχεδίαζαν μεγάλη επίθεση στις δυνάμεις ασφαλείας του Ιράκ, πιθανότατα στην πόλη Κιρκούκ Μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα από γυναίκες που ...


Σχεδίαζαν μεγάλη επίθεση στις δυνάμεις ασφαλείας του Ιράκ, πιθανότατα στην πόλη Κιρκούκ

Μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα από γυναίκες που θα πραγματοποιούσαν επίθεση αυτοκτονίας αποφεύχθηκε με τη βοήθεια της τύχης, καθώς στο συμβούλιο που πραγματοποίησαν ηγετικά στελέχη του Ισλαμικού Κράτους, ένα από τα γιλέκα που έφεραν εκρηκτικούς μηχανισμούς ήταν... ελαττωματικό, με αποτέλεσμα να ανατιναχθεί και να παρασύρει στο θάνατο τουλάχιστον 16 μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσαν αραβικά ΜΜΕ, στο συμβούλιο συμμετείχαν οι επικεφαλής του εκτελεστικού τομέα της οργάνωσης, οι οποίοι θα έδιναν οδηγίες στις γυναίκες και στους άνδρες που θα εκτελούσαν την αποστολή. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην al-Mahaws, όταν ένα από τα γιλέκα εξερράγη. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, σχεδίαζαν μεγάλη επίθεση στις δυνάμεις ασφαλείας του Ιράκ, πιθανότατα στην πόλη Κιρκούκ, η οποία βρίσκεται σε απόσταση 35 χιλιομέτρων από το σημείο του συμβουλίου.

Επίθεση απετράπη και στο Μαρόκο, καθώς οι τοπικές αρχές συνέλαβαν 10 γυναίκες, οι οποίες θα πραγματοποιούσαν επιθέσεις αυτοκτονίας σε διάφορα σημεία της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.