Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟΥΣ 100 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΗΝ ΑΪΤΗ...!!!! ΑΓΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ «ΜΑΘΙΟΥ» ΠΟΥ ΛΥΓΙΣΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ...

Δείτε βίντεο από το συγκλονιστικό καιρικό φαινόμενο - Σε κατάσταση έκτασης ανάγκης Τζόρτζια, Νότια Καρολίνα και Φλόριντα Στους 108 ...

Τρόμος στις ΗΠΑ: Ο τυφώνας Μάθιου ενισχύθηκε σε κατηγορία 4 - Ξεπέρασαν τους 100 οι νεκροί


Δείτε βίντεο από το συγκλονιστικό καιρικό φαινόμενο - Σε κατάσταση έκτασης ανάγκης Τζόρτζια, Νότια Καρολίνα και Φλόριντα

Στους 108 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών από το φονικό πέρασμα του κυκλώνα Μάθιου, καθώς στην Αϊτή τουλάχιστον 98 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, σύμφωνα με τοπικούς αξιωματούχους, που μίλησαν στο πρακτορείο ειδήσεων Reuters.

Ο κυκλώνας ενισχύθηκε χθες το πρωί στην κατηγορία 4 καθώς προσεγγίζει τις νοτιοανατολικές ακτές των ΗΠΑ κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι επιχειρήσεις των αρχών για την απομάκρυνση των κατοίκων, αφού τα ακραία καιρικά φαινόμενα στοίχισαν την ζωή σε δεκάδες ανθρώπους και προκάλεσαν σημαντικές ζημιές ιδίως στην Αϊτή.

Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν ότι ο κυκλώνας «θα ενισχυθεί όταν φθάσει στις Μπαχάμες έως τις ακτές της Φλόριντας» εξήγησε ο κυβερνήτης της Τζόρτζιας, Νέιθαν Ντιλ, σε ένα δελτίο τύπου.
«Συνεπώς, διατάσσω τώρα την υποχρεωτική εκκένωση όλων των περιοχών που βρίσκονται στα ανατολικά του αυτοκινητόδρομου 195», δηλαδή συνολικά 6 κομητειών.

Ο κυκλώνας, που σαρώνει το αρχιπέλαγος των Μπαχαμών, βρίσκεται σε απόσταση 290 χιλιομέτρων από τη νοτιοανατολική Φλόριντα και συνοδεύεται από ανέμους ταχύτητας 220 χιλιομέτρων την ώρα, περιέγραψε το αμερικανικό Κέντρο Παρακολούθησης Τυφώνων (NHC).
Στο μεταξύ οι αρχές της πολιτείας της Τζόρτζιας διέταξαν, με τη σειρά τους, τους κατοίκους των παράκτιων περιοχών να απομακρυνθούν από τα σπίτια τους καθώς προσεγγίζει ο ισχυρός κυκλώνας.






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.