Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«Η ΜΙΑ ΦΑΡΟΟΥ Η ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΥΡΙΑ... ΠΙΟ ΤΡΕΛΗ ΚΙ ΑΠ΄ΤΗ ΤΖΟΛΙ» ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤO ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ Ο «ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ»...

Πάει η άλλη και μαζεύει σκυλιά από το δρόμο. Τα υιοθετεί, τα ταϊζει σα να 'ναι παιδιά της. Άλλη έχει μανία με τις γάτες. Άλλη να υι...



Πάει η άλλη και μαζεύει σκυλιά από το δρόμο. Τα υιοθετεί, τα ταϊζει σα να 'ναι παιδιά της. Άλλη έχει μανία με τις γάτες. Άλλη να υιοθετεί παιδιά, όπως η Αντζελίνα Ζολύ. Η πιο τρελλή απ' όλες είναι η 71χρονη Μία Φάροου, που έχει μαζέψει απ' εδώ και απ' εκεί δέκα παιδιά. Προχθές ένα, προβληματικό από πλευράς υγείας, στα 27 του σκοτώθηκε στο δρόμο.

Όπως η Αντζελίνα Ζολύ έτσι και η Μία Φάροου έχει κάνει τρεις γάμους. Τον δεύτερο στα 21 της με τον κατά 30 χρόνια μεγαλύτερό της Φρανκ Σινάτρα. Τον τρίτο γάμο με το ρεμάλι τον Γούντυ Άλεν, που από μπαμπάς υιοθετημένης έγινε ο παιδεραστής της. Μιας κόρης που είχαν με την σαλταρισμένη Μία Φάροου, κόρη της «Τζαίην». Μάνα της η Μωρίν Ο' Σάλιβαν που στο σινεμά ήταν η Τζαίην του Ταρζάν.

Πρέσβειρα καλής θελήσεως του ΟΗΕ η Αντζελίνα Ζολύ, η πρέσβειρα καλής θελήσεως της UNICEF και η ηθοποιός Μία Φάροου που γύριζε τον κόσμο να βοηθήσει φτωχά παιδιά, μέχρι που έπαιρνε μέρος στα εσωτερικά κάποιων προβληματικών χωρών. Στάθηκε στο πλευρό των ανταρτών του Σουδάν, όχι των κυβερνητικών.

Είπαμε. Μη σε βαρέσει η τρέλα. Και άσε τους μαλάκες να λένε ότι η άλφα κυρία είναι ζωόφιλη, η άλλη είναι φιλάνθρωπος, η παράλλη υπέρ της ειρήνης, του σοσιαλισμού κι άλλες τέτοιες πίπες.


http://www.apodytiriakias.gr/media/2016/09/23/mia-faroou-alli-trellara-opos-i-antzelina-zolu.aspx

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.