Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΗΠΩΣ ΕΠΝΙΞΕ ΚΑΝΑ ΚΟΥΝΕΛΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ...; ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΙΟ ΘΑ ΧΕΙ: ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ ΜΕ ΤΡΙΧΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΟΒΕΡ ΕΓΙΝΕ ΤΡΑΝΣΕΞΟΥΑΛ Α' ΔΙΑΛΟΓΗΣ!!!

Ίσως σκεφτείτε ότι αυτή η ιστορία είναι ψεύτικη, αλλά είναι πραγματική. Ένας πρώην Αμερικανός πεζοναύτης μοιράστηκε την ιστορία του, πως ...


Ίσως σκεφτείτε ότι αυτή η ιστορία είναι ψεύτικη, αλλά είναι πραγματική. Ένας πρώην Αμερικανός πεζοναύτης μοιράστηκε την ιστορία του, πως μεταμορφώθηκε από ένας μουσάτος, τριχωτός άντρας σε μια εντυπωσιακή όμορφη ξανθιά.

Η Σόνα Αβέντιαν, 33 ετών, γεννήθηκε άντρας με το όνομα Μάτθιου. Αλλά το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της, ζούσε ένα ψέμα, επειδή δεν ήταν αυτή που ήθελε. Η Σόνα λέει ότι ήθελε να είναι κορίτσι από την ηλικία των τεσσάρων, αλλά μεγαλώνοντας σε μια συντηρητική οικογένεια, ήταν ένα μυστικό που δε περίμενε ποτέ να φανερώσει.

Στη συνέχεια μπήκε στο σώμα των πεζοναυτών για να το ξεπεράσει. Υπηρέτησε σε έξι αποστολές στο Ιράκ και το Αφγανιστάν πριν την μεταμόρφωσή της. Είχε μια όμορφη σύζυγο, μια μικρή κόρη και μια πετυχημένη δουλειά. Ζούσε το αμερικάνικο όνειρο, εκτός από ένα πράγμα. Κουβαλούσε ένα τεράστιο και επώδυνο μυστικό.

Τότε τα πράγματα άλλαξαν. Το Νοέμβριο του 2012, η Σόνα εκδηλώσε ως τρανσέξουαλ και ξεκίνησε τη μεταμόρφωσή της για να ζήσει τη ζωή που πάντα ονειρευόταν. Έχασε βάρος και έκανε επεμβάσεις με λέιζερ. Υποβλήθηκε σε ορμονική θεραπεία και σε περίπλοκες χειρουργικές επεμβάσεις και ανακάλυψε τη γιόγκα. Ήταν στο δρόμο να αποκτήσει τη ζωή που πάντα ήθελε.













athensmagazine

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.