Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΡΓΙΕΣ «ΑΝΟΙΧΤΟΜΥΑΛΕΣ»! ΒΡΩΜΕΡΗ ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΚΙ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΗΣ...

Μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου αισθάνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ, επειδή ακριβώς επέτρεψαν να υπάρχει αυτή η... ερωτική ποικιλία ...



Μετά από 22 χρόνια έγγαμου βίου αισθάνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ, επειδή ακριβώς επέτρεψαν να υπάρχει αυτή η... ερωτική ποικιλία στη ζωή τους

Μία απίστευτη κι όμως αληθινή ιστορία μιας Βρετανίδας, η οποία έσωσε τον γάμο της επιτρέποντας στον άνδρα της να πηγαίνει με άλλους άντρες, φιλοξενεί σήμερα η βρετανική Sun, αποδεικνύοντας ότι τελικά δεν υπάρχει μία μόνο «συνταγή» για την ευτυχία ενός ζευγαριού.

Η 52χρονη Lianna Walden είναι παντρεμένη με τον 54χρονο Mark εδώ και 22 χρόνια. Παρόλο που το ζευγάρι ήταν αρχικά πολύ ευτυχισμένο, ο γάμος τους πέρασε μια σοβαρή κρίση πριν από οχτώ περίπου χρόνια, όταν ο άνδρας της Lianna παραδέχτηκε κατά τη διάρκεια των διακοπών τους ότι την απατούσε με άλλους άνδρες. Παρόλο που αρχικά καταρρακώθηκε, η ανοιχτόμυαλη γυναίκα σύντομα συνειδητοποίησε ότι μπορούσε να αντιστρέψει την κατάσταση προς όφελός της.



«Είχαμε πάει για πεζοπορία στο βουνό όταν ο άνδρας μου, ο Mark, μου είπε ξαφνικά ότι ήθελε να μιλήσουμε. Μου εκμυστηρεύτηκε ότι πήγαινε με άλλους άνδρες και ότι ήταν bisexual. Έγινα ράκος, ωστόσο σκέφτηκα αμέσως ότι δεν ήθελα να καταλήξω σαν όλους τους γνωστούς μου και την αδερφή μου που έχουν πάρει διαζύγιο. Εξακολουθούσα να αγαπώ τον Μαρκ αλλά είχα σοκαριστεί. Αυτό που με πείραζε περισσότερο ήταν τα ψέματα όπως και το γεγονός ότι είχε αρχίσει να πειραματίζεται χωρίς εμένα. Δεν ήθελα όμως να συνεχιστεί η σχέση μας όπως ήταν στο παρελθόν. Έτσι του είπα "αν θες να συνεχίσεις να πηγαίνεις με άνδρες, τότε θα πρέπει να δεχτείς και τους δικούς μου πειραματισμούς"»,εξομολογείται η 52χρονη στη βρετανική εφημερίδα.



Περιγράφοντας τα στάδια που πέρασε μέχρι να συνειδητοποιήσει ότι αυτό που ήθελε ήταν μια ελεύθερη σχέση με τον άνδρα της, η Lianna αναφέρει ότι βίωσε απελπισία αλλά και θυμό. Ωστόσο αυτό που είχε περισσότερη σημασία ήταν να σώσει τη σχέση της γι' αυτό αποφάσισε να ανοίξει το μυαλό της και να δοκιμάσει καινούργια πράγματα, όπως π.χ. να κάνει «τρίο» με τον σύζυγό της και κάποιον άγνωστο.

Σύμφωνα με τη Lianna, η απόφαση να κάνουν έρωτα και με άλλους παρτενέρ ανανέωσε δραστικά τον γάμο τους, με τη σεξουαλική τους ζωή να περνάει μια δεύτερη άνθηση αμέσως αφού έθεσαν τους κανόνες της νέας τους ζωής. Απελευθερωμένοι και οι δύο όσο ποτέ, αισθάνθηκαν να ερωτεύονται ο ένας τον άλλον ξανά από την αρχή, και να ανακαλύπτουν άγνωστες πτυχές της σεξουαλικότητάς τους.



Ωστόσο, υπήρχαν και σημαντικές δυσκολίες που προκάλεσε αυτή η αλλαγή στη ζωή τους, αφού έπρεπε σε κάποια φάση να ενημερώσουν και τα παιδιά τους, που είχαν ήδη αρχίσει να έχουν απορίες σχετικά με τα «πήγαινε-έλα» των αγνώστων στο σπίτι τους. Και αυτό το εμπόδιο όμως ξεπεράστηκε με άφθονη συζήτηση και με την προθυμία του ζευγαριού να εξηγήσει στον γιο του και την κόρη του - τότε 13 και 14 ετών - ότι αυτός ο τρόπος ζωής ήταν ο ενδεδειγμένος για να είναι ευτυχισμένοι και να μείνουν μαζί ως οικογένεια.

Οχτώ χρόνια μετά, το ζευγάρι εξακολουθεί να είναι μαζί και ισχυρίζεται ότι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ. Όσο για τη Lianna, εργάζεται πλέον ως σύμβουλος ζευγαριών και sex therapist, βοηθώντας άλλα ζευγάρια να σώσουν τη σχέση τους. 

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.